Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Striekat sa to samozrejme da.. Ja som to uz raz striekal ale budem to musiet urobit este raz pretoze som predtym nedal dole povodny nater takze ta farba nedrzala najlepsie aj ked som pouzil primer na plasty.. Takze najlepsie jemnym smirglom dat dole povodnu farbu, potom zaklad na plasty a potom samotnu farbu. Odtien ti presne nepoviem ale podla mna ked dojdes do predajne s farbami a ukazes im tu krytku tak ti poradia ;) Inak ked budes davat dole krytky tak daj urcite najprv dole airbag lebo ja som to nespravil a dolamali sa mi tie uchyty takze musim horne dve krytky kupit nove :( Holt kvalita no.. Potom ich staci vytiahnut smerom k stredu volantu.. Tak vela zdaru :aut

Odesláno
Striekat sa to samozrejme da.. Ja som to uz raz striekal ale budem to musiet urobit este raz pretoze som predtym nedal dole povodny nater takze ta farba nedrzala najlepsie aj ked som pouzil primer na plasty.. Takze najlepsie jemnym smirglom dat dole povodnu farbu, potom zaklad na plasty a potom samotnu farbu. Odtien ti presne nepoviem ale podla mna ked dojdes do predajne s farbami a ukazes im tu krytku tak ti poradia ;) Inak ked budes davat dole krytky tak daj urcite najprv dole airbag lebo ja som to nespravil a dolamali sa mi tie uchyty takze musim horne dve krytky kupit nove :( Holt kvalita no.. Potom ich staci vytiahnut smerom k stredu volantu.. Tak vela zdaru :aut

Taky se mi některé uchyty ulomili. Ale pak ty krytky přilepim.

Prozatim:

obraz2487.jpg

Uploaded with ImageShack.us

[upravil dne 7.4.2011 19:01 Cliwe]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...