Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, mam 405ku (rok 91), diesel, 47 kW, 1905 ccm - a v tom přístrojovku s hodinama, pořídil jsem si tu

s otáčkoměrem, protože bych si to chtěl vyměnit a zapojit. Už jsem se tu dočetl, kde přesně najdu snímač pro otáčkoměr (\"Na setrváku - tzn. seshora na převodovce, nebo zezadu seshora na motoru, vždy u dělící roviny motor-převodovka, tak aby dosáhlo na setrvák\"). Abych si to mohl zapojit, potřeboval bych od někoho vědět ty 4 fousy zezadu u otáčkoměru, kterej je kterej, bude tam někde plus a mínus a co ty zbylý dva? Pomůže někdo..?

Odesláno

Podívej se na přístrojovku na místo kde se nasazují konektory jestli tam jsou nějaká písmena nebo čísla, už si to z hlavy nepamatuju ale je tam + , -, a ty zbylý dva jdou na vývody od čidla otáčkoměru, třetí vývod od čidla je jenom stínění a ten zapoj na -. V origu plánku je to značený podle písmen a = + Přívod, b = Uzemnění, c = Otáčkoměr, d = Otáčkoměr. Ty dva na otáčkoměr jsou jedno jak je zapojíš , protože je to stejně jenom cívka v tom snímači.:papa

Odesláno

Koukal jsem na to a žádný čísla ani písmenka tam nevidim, nechtěl bych to zkoušet pokus-omyl, abych to neodpálil.. Mohl by ses prosím ještě někde podívat, kterej kam přijde..?

post-35255-14109616176592_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...