cantona2904 Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Ahoj všichni, mam 405ku (rok 91), diesel, 47 kW, 1905 ccm - a v tom přístrojovku s hodinama, pořídil jsem si tu s otáčkoměrem, protože bych si to chtěl vyměnit a zapojit. Už jsem se tu dočetl, kde přesně najdu snímač pro otáčkoměr (\"Na setrváku - tzn. seshora na převodovce, nebo zezadu seshora na motoru, vždy u dělící roviny motor-převodovka, tak aby dosáhlo na setrvák\"). Abych si to mohl zapojit, potřeboval bych od někoho vědět ty 4 fousy zezadu u otáčkoměru, kterej je kterej, bude tam někde plus a mínus a co ty zbylý dva? Pomůže někdo..? Citovat
Slipkont Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 tak nevím jestli poradím , já jsem na své 1.4GL 93r.v. vyndal přístrojovku s hodinama a zapojil s otáčkoměrem , otočil klíčkem a vše fungovalo ... zkus uvidíš .. Citovat
cantona2904 Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 to jsi měl kliku u mě to bohužel neklaplo, proto to sháním.. Citovat
Freedy Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Podívej se na přístrojovku na místo kde se nasazují konektory jestli tam jsou nějaká písmena nebo čísla, už si to z hlavy nepamatuju ale je tam + , -, a ty zbylý dva jdou na vývody od čidla otáčkoměru, třetí vývod od čidla je jenom stínění a ten zapoj na -. V origu plánku je to značený podle písmen a = + Přívod, b = Uzemnění, c = Otáčkoměr, d = Otáčkoměr. Ty dva na otáčkoměr jsou jedno jak je zapojíš , protože je to stejně jenom cívka v tom snímači. Citovat
cantona2904 Odesláno 19. březen 2011 Autor Odesláno 19. březen 2011 Koukal jsem na to a žádný čísla ani písmenka tam nevidim, nechtěl bych to zkoušet pokus-omyl, abych to neodpálil.. Mohl by ses prosím ještě někde podívat, kterej kam přijde..? Citovat
Slipkont Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 aha , ty máš ještě starou přístrojovku s otáčkoměrem , problém asi bude v tom že já mám tu novou ... Citovat
cantona2904 Odesláno 19. březen 2011 Autor Odesláno 19. březen 2011 to je uplně perfektní, díky moc.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.