Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
viem... je to z Anglicka, ja len ci niekto nema skusenosti v CZ alebo SR.. :)

nechcem vediet kolko to bude stat. teraz mi menili lave predne v ASO v Presove. Sa mi zda ze na fakture bolo €863 za svetlo. len za svetlo a naraznik to bolo €2400. :blicismajlik Keby som chcel zajtra strelit auto tak neviem ci by som dostal vobec €5k. :myslim

Dodo407sw - radsej setri prachy na ine veci. :super

Odesláno

tak svetla pouzivane na autobazar.eu ich je kopa... za 100E par... a z polska ani nehovorim... :) a naraznik nenalakovany tiez nejakych 100E... nove nikdy!!!

a nechcem ich kupovat... len je to dobre koli dennemu svieteniu... :) nemusis dorabat led alebo mat stale stretavacky zapnute... stoja 400E

[upravil dne 17/3/11 15:37 dodo407sw]

Odesláno
tak svetla pouzivane na autobazar.eu ich je kopa... za 100E par... a z polska ani nehovorim... :) a naraznik nenalakovany tiez nejakych 100E... nove nikdy!!!

a nechcem ich kupovat... len je to dobre koli dennemu svieteniu... :) nemusis dorabat led alebo mat stale stretavacky zapnute... stoja 400E

[upravil dne 17/3/11 15:37 dodo407sw]

Mas pravdu Rado. Ja som to daval cez havarijnu na kryci list. inak by som to riesil isto lacnejsie.

[upravil dne 17/3/11 16:23 Vlado-77]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

každej má jiný vkus já jsem pro mně se líběj ale 9500kč je dost ty kroužky se daj koupit samostatně a dodělat a na takový zákroky jsou tady jiní machři vid Přémo:)

Odesláno

mozno mi neuverite, ale ked som kupil 407 aj ja som sa obzeral po Angel Eyes, teraz som spokojny s tym co mam a uz nespekulujem. mam dorobene LED Day lights. uplna spokojnost a spolahlivost

[upravil dne 18/5/11 06:09 alihen]

Odesláno
Ne ne rozdělávat xenon světla kvůli nějakým (BMW) kroužkům ...tak to určitě ne......:bojim:bojim
to chápu ale mysalel jsem že na různý vychytávky jseš tu jednička:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...