Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim potreboval bych poradit cim by se dal zrenovovat ten lesklej pasek co je v narazniku? je na par mistech praskla ta vrchni folie a dovnitr nateklo! premyslel sem to prelepit nejakou paskou v nejake podobne barve nebo nastrikat? nedelal to uz nekdo diky

post-8715-14109616152348_thumb.jpg

Odesláno

Když jsem nad tím uvažoval u svojí 405ky, tak mě napadlo folii stáhnout, lištu přeleštit (nebo jen přebrousit hodně jemnym šmirglem) a stříknout lakem.

Odesláno

Nechal jsem si v jedné firmě na sam. reklamy nařezat pásky ze stříbrné samolepky,starou slídu co popraskala oloupal a přelepil .Nevypadá to zle.Udělal jsem to i na dveřích.

Odesláno
Roky :nemohl bys nahodit foto?

Dundee: jo ale nevim jestli ten pasek neni z umele hmoty

Ten pásek je z plastu potaženej folií nebo jako by slídou. Fotky auta dodám zítra.Takhle vypadá ta folie.

post-4095-14109616165541_thumb.jpg

Odesláno

Jestli je to opravdu plast, tak opatrně vypreparovat z nárazníku, zatmelit, přebrousit, stříknout stříbrnou (nebo chrom-efektem) a přes to dát průhlednou folii, co se lepěj na auta jako ochrana laku;) Nejjednodušší řešení.

Pokud je to kov, tak přeleštit a přelepit výše zmíněnou folií...

Odesláno

myslim si ze to je plast protoze ze druhejch narazniku sem to vydelaval a praskalo to byl to plast prave proto se mi to moc nechce dostavat ven aby mi to neprasklo! premyslel sem takovou folii kterou se meni barvy na autech nebo imitace karbonu ale ten karbon my asi vypadal blbe tak nevim!

Mef: jo ja taky mam narazniky z MI16 v celkem dobrym stavu a jen ty pasky jsou problem tak nevim jak to vyresit:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...