Brian Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 zdravim potreboval bych poradit cim by se dal zrenovovat ten lesklej pasek co je v narazniku? je na par mistech praskla ta vrchni folie a dovnitr nateklo! premyslel sem to prelepit nejakou paskou v nejake podobne barve nebo nastrikat? nedelal to uz nekdo diky Citovat
Dundee Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Když jsem nad tím uvažoval u svojí 405ky, tak mě napadlo folii stáhnout, lištu přeleštit (nebo jen přebrousit hodně jemnym šmirglem) a stříknout lakem. Citovat
Roky Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Nechal jsem si v jedné firmě na sam. reklamy nařezat pásky ze stříbrné samolepky,starou slídu co popraskala oloupal a přelepil .Nevypadá to zle.Udělal jsem to i na dveřích. Citovat
Brian Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 Roky :nemohl bys nahodit foto? Dundee: jo ale nevim jestli ten pasek neni z umele hmoty Citovat
Brian Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 Roky :nemohl bys nahodit foto? Dundee: jo ale nevim jestli ten pasek neni z umele hmoty Citovat
Roky Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Roky :nemohl bys nahodit foto? Dundee: jo ale nevim jestli ten pasek neni z umele hmoty Ten pásek je z plastu potaženej folií nebo jako by slídou. Fotky auta dodám zítra.Takhle vypadá ta folie. Citovat
Roky Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Ale koukám na ty fotky,že ty pásky máš i ten základ docela špatný. Citovat
Brian Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 na par mistech je to jakoby prasklej ne celej pasek ale jen ta folie a pod to se dostal bordel Citovat
Roky Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 taky jsem musel jeden vlepit (chemoprén) do toho černýho plastu v zime pod něj zateklo a led udělal sví Citovat
Maverick Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Skvělej dotaz. Přesně nad tim samim si teď lámu hlavu já Citovat
Dundee Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Jestli je to opravdu plast, tak opatrně vypreparovat z nárazníku, zatmelit, přebrousit, stříknout stříbrnou (nebo chrom-efektem) a přes to dát průhlednou folii, co se lepěj na auta jako ochrana laku;) Nejjednodušší řešení. Pokud je to kov, tak přeleštit a přelepit výše zmíněnou folií... Citovat
Brian Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 myslim si ze to je plast protoze ze druhejch narazniku sem to vydelaval a praskalo to byl to plast prave proto se mi to moc nechce dostavat ven aby mi to neprasklo! premyslel sem takovou folii kterou se meni barvy na autech nebo imitace karbonu ale ten karbon my asi vypadal blbe tak nevim! Mef: jo ja taky mam narazniky z MI16 v celkem dobrym stavu a jen ty pasky jsou problem tak nevim jak to vyresit:myslim Citovat
Brian Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 Dundee: kovovy jsou ty pasky jen v listach na dverich skoda:( Citovat
Roky Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Slíbené foto pásků ,alespoň něco je tam mokro a sníh. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.