Ivouš Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 čau dotaz: Skylink nabízí různé nové karty (Výměna,next),které jsou už v systému Irdeto a jedná se mi jestli tyhle karty v tomto přístroji jedou.Máme ho doma tak rok a něco a na krabici je to jenom po systém CryptoWorks.Nemá někdo s tímhle už nějakou zkušenost,abych tu kartu nekoupil a potom to nejelo. dík Citovat
Ivouš Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 a ještě jsem zapoměl my v tomto přístroji máme kartu bílou začínající na č. 03436 (CryptoWorks) ty se právě už mají pomalu vyměňovat za ty nové (Irdeto) Citovat
lape Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Podle toho co jsem zatím vyštrachal na netu,tak s kartou irdeto to nebude fungovat.Což mě osobně taky docela štve.Mám CSlink který taky na konci roku 2012 končí s podporou cryptoworks,takže nevím co pak.Jestli do té doby bude třeba nějaký firmware,díky kterému irdeto půjde i na starších přístrojích,nebo bude třeba kupovat nový. Citovat
Ivouš Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 no teď jsem psal na Skylink a podle nich to pojede. Opis:Technisat DIGIT MF4-Se - satelitní přijímač se čtečkou Cryptoworks:ano, karta next funguje v přijímačích se čtečkou CRYPTOWORKS i IRDETO, jedná se o kartu universální. Citovat
lape Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Tak to by bylo fajn.Já mám teda jiný přístroj OPTIBOX CX PVR READY EXTRA,tak uvidím co bude za 2 roky,až skončí podpora cryptoworks.I když mám podezření,že do té doby stejně koupím nějaký HD sat Citovat
Ivouš Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 Já to budu řešit výměnu obou karet do měsíce pak ti napíši jak to dopadlo,doufám že dobře,když do toho budu vrážet prachy. Citovat
koblih69 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 No myslím, že nemá příliš cenu se tím nějak zabývat. Je to dobrá příležitost jak vyměnit příjmač za HD, ne? Při dnešních cenách HD s USB PVR bych to moc neřešil. Ta kombinovaná karta fungovat bude, ale až CW vypnou tak to bude asi houby platný, ne? I když slyšel jsem nějaký neof. zprávy, že se vypnutí posune. No uvidíme. Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 ale karta poběží dál umí CW i Irdeto!!,na tu kartu budou posílat nějaký informace,že se bude tvářit pořád jako CW,ale poběží v Irdetu.Takže když vypnou CW tak karty pobeží,nepoběží jen karty TaT a Skylink které umí jen CW a v Irdeto ne,prostě si vyměnit za kartu NEXT a jede se dál...:papa:papa Citovat
Ivouš Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 Zase jsem si psal s dámou ze Skylinku,správně jak píše Charlie 1 jestli někdo řeší problém vypnutí CryproWorks tak neřešit, ty karty které umí Cryproworks pojedou bez problémů i po tom datu 31.12. 2012 ,ještě pěkných pár let !!!! Opis z webu Skylink na toto téma: Slyšel jsem, že koncem dubna 2010 začne Skylink na trh dodávat nové karty IRDETO a také, že v roce 2012 přestane fungovat CryptoWorks. Má cenu dnes kupovat kartu Skylink a satelitní přijímač s CryptoWorksem, když Skylink zavádí IRDETO? Nepřestane mi to po roce 2012 fungovat? Budu si pak muset koupit novou kartu a přijímač? Odpověď: Jak jsme již mnohokráte deklarovali, Skylink nemá v úmyslu v příštích letech vypnout stávající systémy CryptoWorks ani měnit stávající přístupové karty prodávané v posledních letech. Technická podpora systému CryptoWorks je společností Irdeto garantována minimálně do 31. 12. 2012. Ani po tomto datu však nepočítáme s vypnutím CryptoWorksu. Ten muže řádně fungovat ještě dlouhou řadu let. Prodejci certifikovaných přijímačů s dekodéry CryptoWorks ani jejich majitelé se tedy nemusejí obávat. Na trhu je přes milión těchto karet a Skylink počítá s jejich podporou i v dalším období. Nebo koupit jako já karty (Výměna,Next) ty jedou jak už psal nahoře Charlie 1 i v Irdetu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.