Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Satelitní přístroj - Technisat DIGIT MF4-Se

Recommended Posts

Odesláno

čau dotaz:

Skylink nabízí různé nové karty (Výměna,next),které jsou už v systému Irdeto a jedná se mi jestli tyhle karty v tomto přístroji jedou.Máme ho doma tak rok a něco a na krabici je to jenom po systém CryptoWorks.Nemá někdo s tímhle už nějakou zkušenost,abych tu kartu nekoupil a potom to nejelo. dík :cool:

Odesláno

a ještě jsem zapoměl my v tomto přístroji máme kartu bílou začínající na č. 03436 (CryptoWorks) ty se právě už mají pomalu vyměňovat za ty nové (Irdeto)

Odesláno

Podle toho co jsem zatím vyštrachal na netu,tak s kartou irdeto to nebude fungovat.Což mě osobně taky docela štve.Mám CSlink který taky na konci roku 2012 končí s podporou cryptoworks,takže nevím co pak.Jestli do té doby bude třeba nějaký firmware,díky kterému irdeto půjde i na starších přístrojích,nebo bude třeba kupovat nový.

Odesláno

no teď jsem psal na Skylink a podle nich to pojede.

Opis:Technisat DIGIT MF4-Se - satelitní přijímač se čtečkou Cryptoworks:ano,

karta next funguje v přijímačích se čtečkou CRYPTOWORKS i IRDETO, jedná se o

kartu universální.

Odesláno

Tak to by bylo fajn.Já mám teda jiný přístroj OPTIBOX CX PVR READY EXTRA,tak uvidím co bude za 2 roky,až skončí podpora cryptoworks.I když mám podezření,že do té doby stejně koupím nějaký HD sat :)

Odesláno

No myslím, že nemá příliš cenu se tím nějak zabývat. Je to dobrá příležitost jak vyměnit příjmač za HD, ne? :) Při dnešních cenách HD s USB PVR bych to moc neřešil. Ta kombinovaná karta fungovat bude, ale až CW vypnou tak to bude asi houby platný, ne? I když slyšel jsem nějaký neof. zprávy, že se vypnutí posune. No uvidíme.

Odesláno

ale karta poběží dál umí CW i Irdeto!!,na tu kartu budou posílat nějaký informace,že se bude tvářit pořád jako CW,ale poběží v Irdetu.Takže když vypnou CW tak karty pobeží,nepoběží jen karty TaT a Skylink které umí jen CW a v Irdeto ne,prostě si vyměnit za kartu NEXT a jede se dál...:D:papa:papa

Odesláno

Zase jsem si psal s dámou ze Skylinku,správně jak píše Charlie 1 jestli někdo řeší problém vypnutí CryproWorks tak neřešit, ty karty které umí Cryproworks pojedou bez problémů i po tom datu 31.12. 2012 ,ještě pěkných pár let !!!! Opis z webu Skylink na toto téma: Slyšel jsem, že koncem dubna 2010 začne Skylink na trh dodávat nové karty IRDETO a také, že v roce 2012 přestane fungovat CryptoWorks. Má cenu dnes kupovat kartu Skylink a satelitní přijímač s CryptoWorksem, když Skylink zavádí IRDETO? Nepřestane mi to po roce 2012 fungovat? Budu si pak muset koupit novou kartu a přijímač?

Odpověď:

Jak jsme již mnohokráte deklarovali, Skylink nemá v úmyslu v příštích letech vypnout stávající systémy CryptoWorks ani měnit stávající přístupové karty prodávané v posledních letech. Technická podpora systému CryptoWorks je společností Irdeto garantována minimálně do 31. 12. 2012. Ani po tomto datu však nepočítáme s vypnutím CryptoWorksu. Ten muže řádně fungovat ještě dlouhou řadu let.

Prodejci certifikovaných přijímačů s dekodéry CryptoWorks ani jejich majitelé se tedy nemusejí obávat. Na trhu je přes milión těchto karet a Skylink počítá s jejich podporou i v dalším období.

Nebo koupit jako já karty (Výměna,Next) ty jedou jak už psal nahoře Charlie 1 i v Irdetu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...