Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kolko si mal toho oleja v sacom potrubi?Tiez mam 307 1.4hdi a v sacom potrubi trochu oleja je -nie vela-tak ze nekvapka ale prst si od toho zamazes ale zevraj je to ok pokial sa nehromadi,,takze neviem ci si nemenil turbo zbytocne,ked aj tak problem s tou spotrebou ti to nevyriesilo

Odesláno

no turbo som nemenil az tak zbytocne kedze stare malo dost velku volu. a momentalne sa mi kombinovana spotreba pohybuje podla PP 6litrov- ale este stale niesom spokojny kedze som mal spotrebu 5,2- a aka vychadza tebe?

Odesláno

No podla pp to nezistim nemam packy prisposobene pre pp ale diagnostika ukazuje upravenu spotrenu 4.8l boh vie nakolko je to presne skor by som povedal ze je to viac,ale mam problem s cidlom teploty oleja takze mozno aj to mi trochu spotrebu zvysuje.

[upravil dne 19/4/11 18:04 Milan134]

Odesláno

ja som tiez nemal prisposobenu packu a pocitac som si rozbehal samostatnym tlacidlom... a tato hodnota co pises tak nic nehovori :) ved podla tankovania plnej a odjazdenych kilometrov musis predsa vediet :)

Odesláno

No popravde to aute nemam moc dlho a vzdy ked meriam podla natankovania tak vzdy nato bud potom nemam cas alebo nato zabudnem;) a inac ta packa to ma zaujima,jak si to rozbehal?Jak si tu packu resp.tlacitko tam napojil?

Edit:pripadne ak mas icq alebo nieco,hod mi kontakt do ss:super

[upravil dne 20/4/11 20:27 Milan134]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj ,chtel bych se zeptat majitelu 206tky 1.4HDi kolik maj cca spotrebu? Jezdim na 15\" 195/55 a PP ukazuje 5,7 . Nikdy jsem to nepocital a neresil ,jen pisu co ukazuje PP,ale myslel jsem ze takhle male vozitko bude jezdit za mene litru. Predtim jsem jezdil s xantii 2.0 HDi na 17\" 225/45 a stou jsem jezdil za cca 6 litru. Tak se chci zeptat jestli je to normalni ze 1.4 HDi jezdi cca za 5,5 litru.

Dik za odpovedi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...