vinorak Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 mám jeden dotaz, jde hlava z AX gti 69kW ( stejný jako 106 xsi) na blok TU3M 55kW ? jde mi o to, že ta hlava z gti má větší ventily a ostřejší vačku. Hlavní pro mě je, jestli pasuje sací potrubý z 1bodu na 4bod hlavu Citovat
Jeny Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Ahoj, tobě už je Šášovo výkon malej? TU3M a TU3J mají každý jiný číslo těsnění, takže s tím bude problém. Sací potrubí myslim nebude pasovat a hlavně hlava na 4bod má díry na vstřiky Citovat
vinorak Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 sakra, tak to asi dám celej motor a natáhnu i elektriku... teď mě napadlo, neni náhodou ten blok už litina ? já mám hliník.... Koně se vždycky hoděj a kámošovi se ten motor válí v garáži a stačí jenom vyměnit gufera na ventilech a jede jako za mlada ) Citovat
vinorak Odesláno 12. březen 2011 Autor Odesláno 12. březen 2011 ještě jeden dotaz mimo, je zadní náprava u AX GTI stejná jako u 106 XSI protože kámoš se toho ax bude zbavovat a jediný problém je zadní náprava do A:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.