Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojka panstvo. :)

Chtěla bych vás poprosit o radu poradu...

Na mém ex-autě se začala dít taková podivná věc, tak jsem se chtěla zeptat, jestli s tím někdo nemáte zkušenost, nebo nevíte, čím by to mohlo být.

Jde o to, že slabě svítí kontrolka dobíjení i když je vyndaný klíček. Když sešlápnu brzdu, tak se rozsvítí na plno.

V první poloze kontrolka naopak zase nesvítí. A při nastartovaném motoru taky nesvítí...

Nevíte někdo co se to děje? :(

Odesláno

No, dle mého to bude buďto tak, že je něco zapnuto i po vytažení klíčku (což je ale nepravděpodobné a tipuju že se to stalo zničeho nic), nebo tam je nějakej problém s elektrikou (což asi bude ta pravá podstata). Žel bohu mě nenapadá co by to mohlo být.

Odesláno

Přesně jak říkáš, z ničeho nic. Kamarád zaparkoval jako normálně, vyndal klíček, vystoupil, zamknul a kouká dovnitř, že to svítí.

Ještě jedno info. Když je klíček v první poloze, tak to sice nesvítí, ale elektrika (okna a tak) normálka fungují....

Odesláno

podle me to taky bude nejaky sotek v elektrice.. :) protoze na stary litrovce me treba blikaly kontrolky oleje a chladici kapaliny.. a pak po nejake dobe uz jenom svitily... ale celou dobu bylo vse ok.. :)

• O 8 měsíců později...
Odesláno

tak kratce a jednoduse tento problem jsem mel taky a zacal jsem se v tom vrtat na 85% vstazim na alternator protoze na nej jde proud porad.. a jelykoz jsem mel nejspis tu samou zavadu (podle popisovani mel) tak to je v altiku usmernovac a mustek oprava cca do 1500 by se mel clovek vejit :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...