vendelinek Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 tak jako,celý sem to zkouk,a nic:)........................:D:D Citovat
godzila.01 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 No asi bych se v první chvilce leknul, ale určitě bych kolem ní prošel, na podobný kraviny nějak nevěřím.... Citovat
Qcko Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 No tak oproti niektorym dielom fear factoru je to slabe Citovat
punkac Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 vo co jde? Nějak jsem to nepobral. Víc bych se lekl, kdyby tam stál Brůna nebo ležela Brůnová Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 je videt co lidi cumi moc na filmy uklizecka nema TV tak to vzala v pohode Citovat
punkac Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 kubiku viděl si film kruh?? neviděl, ale říkal jsem si, že mi ta holčička je nějaká povědomá v UL je tmavej pajzl jménem KRUH a je vymalovanej všema možnejma příšerama z různejch hororů od Jirky Lhoty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.