winco Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 zdravim čoho hovorite na toto okrem toho, že to je celkom predražene, by to mohlo fungovať a byť dorbe, ked sa mi to nekdy podary zpojazdniť, nie??? Citovat
shark734 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 :xvulneviem ci ti to pojde ale kasli na to, lebo ti len stupne tlak ked zistis kolko ti to zere Citovat
winco Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 proč by to nemalo isť?? ved zapojiť to budem mať na ake kable a viem že to už čul žere okolo 6,5 litra akurat tak aktualna spotreba ma bude vytačať :D Citovat
shark734 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 takto mozes povedat ze ti to zere 5/100 ako napriklad moj kamarat na alfe 156 1.9jtd a ked som ho raz dokopal nech natankuje plnu a zrata to tak zrazu mal spotrebu 7 moze to fungovat, nehadam sa Citovat
Qcko Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Kvoli aktualke by som si nic take nemontoval, akurat ma z toho clovek potom zle svedomie ... dojazd a podobne informacie su dobre, ale akurat aktualna spotreba to je hroza Citovat
winco Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 no ved ja nehovorim že kôli aktualke ale tak všeobecne kôli spotrebe, jak priemernej tak aktualnej, potom kôli dojazdu a podbným kravinam čo palubak dokaže lebo do mojho modelu sa seriovo nemontovoal plnohodnoty palubak tak mi ani nejde dodelať.....jedine takto.....ale tak čo ja vim, uvidime ako to pojde a možna nieo take zmonzujem Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Podla mna kravina ... Vecsina palubakov aj tak trocha keca, takze realnu spotrebu je dobre pocitat aj tak od tankovania po tankovanie ... Tie prachy by som za to asi nevyhodil ... Otazka este bude, ake to bude presne ... Podla mna, nie uplne, a to potom celkovo straca zmysel ... Citovat
winco Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 no ono ja by som si to postavil sam len tie MCU by som od neho kupil s programom takže enakých 20€ aj s poštou od neho a zbytok by som si sam spravil a pri objednavke sa mu posiela par udajov podla ktorých on naprogramju tie MCU a podla toho to bude aj presne....a da sa to pak ešte po inštalacii trošku skalibrovať....ale stejne každy palubak aj origo keca a spotrebu si ratam od tankovania k tankovaniu, ale tak aspoň informativne počas jazdy by sa mi to lubilo Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 No Cenu za tie MCU ma 490 kč, pri kurze 24kč vs 1 Euro je to 20,41 Eur bez POŠTY, a najlacnejší balík 2 triedou zo SR do ČR stojí 8 Eur ... Myslím, že cena bude podobná, aj z ČR k nám... To už sme na nejakých 30 Eurách Následne, keď to pošle dobierkou s ČR, okrem toho, že jeho výjde drahšie poštovné, viac ako 10 Eur určite, tak ty na SK platíš 6 Eur, vôbec za to, že pošta mu peniaze prevezme Takže to už sme medzi 36 - 40 ... Eur ... Prevod pokial nemaš pay pal , je na zahraničný účet okolo 10 Eur s Internet Bankingu, podobne to je skoro všade ... Takže na 40 E si určite ... Dispaly a ostatné súčiastky, tiež nemáš zadarmo (vyštudoval som elektrotechniku, dokonca aj s vyhlaškou , tj čo to vecí som už poskladal) ... Na nich sa ti tiež nazbiera ... Neviem, čo tam presne ide, koľko čoho, je tam aj display, ale kľudne to môže byť ďalšia 20 ka ... Následne práca s tým v aute, namontovať to, aby to nejako vyzeralo, ťahať káble, a spoliehať sa, že to bude dobré, len na základe toho, že chalan to nastaví iba podľa počtu IMPULZOV ... Sorry, ale s največšou pravdepdoobnosťou, to bude mať večšiu odchílku, ako normálny palubák, kopa roboty + by očko kľudne aj 60 E vyhodených, len za to, že sa ti lúbi mať nejaký údaj o aktuálnej spotrebe ... Je to na tebe Je to len môj názor ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.