shimpi Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Ahoj všem, upadl mi klíč s DO na zem a dálka od té chvíle jen po zmáčknutí tlačítka rychle bliká zkoušel jsem zde najít radu v diskuzích, ale bezvýsledně, vyzkoušel jsem návod v manuálu viz. příloha, ale neúspěšně, vše probíhá dle popisu, ale poslední bod prostě už neklapne, zkoušel jsem jak motor nastartovat na 3s tak jen otočit do polohy 2 (nerozumím přesně popisu ..\"zapneme zapalování\"..) Nemáte prosím s tím nějakou zkušenost ? Případně jak to co nejlevněji vyřešit ? Díky shimpi Citovat
Judes Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 \"zapneme zapalování\" je poloha keď kľúčikom otočíš do polohy 1 (to je stav keď sa ti rozsvietia kontrolky). Citovat
shimpi Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 zkoušel jsem všechny tři polohy, první-svítí jen baterka, druhá-svítí všechny kontrolky, třetí-startuju Citovat
HonzaZ Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Prohlédni pořádně tišťák, zda se nárazem neuvolnila nějaká součástka, nebo nepoškodil tišťák. Citovat
shimpi Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 na tišťáku je otlačení od zoubku, co drží v druhé půlce baterku,ale vyloženě přerušené to není. viz. fota Citovat
HonzaZ Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Nevím, ale ten návod co máš nahoře nějak neodpovídá tomu, co je v manuálu viz. příloha. [upravil dne 7/3/11 23:00 HonzaZ] phpUlgdgu.pdf [upravil dne 7/3/11 23:01 HonzaZ] Citovat
shimpi Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 to je ale na novější 206, já mám r.v. 2000 a klíč odpovídá obrázku z manuálu. Dneska jsem šel k autu a jen tak lehce mačkal dálku a najednou se to otevřelo, sed sem si do auta a než sem nastartoval tak sem to párkrát zmáč a auto se zamklo. Od tý chvíle ale už zase nic:grr takže o nějaký kontakt se dálka pokouší, ale bezúspěšně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.