Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak to bude mazec! Jednou za 2 roky doplnit klimu bude asi v normálu u staršího auta.

Pododička,už som to absolvoval.Určite áno.No nemusí to biť pravidlo.

Odesláno

Skoršie by som ju vyrobil celu s kovu,ako opravovať plastovú.Rozobrať pol auta no problém-poskladať pol auta no problém ale dostať tú klapku na miesto to bola drina.Úrčite budem špekulovať ako to meniť čo najjednoduchšie.:)

Odesláno
Skoršie by som ju vyrobil celu s kovu,ako opravovať plastovú.Rozobrať pol auta no problém-poskladať pol auta no problém ale dostať tú klapku na miesto to bola drina.Úrčite budem špekulovať ako to meniť čo najjednoduchšie.:)

nápodobne...:super:super

výmena klapky :blicismajlik:blicismajlik

radšej v peugeot servise za 220e (komplet cena aj s klapkami)

Odesláno

nápodobne...:super:super

výmena klapky :blicismajlik:blicismajlik

radšej v peugeot servise za 220e (komplet cena aj s klapkami)

Ja to mám už natrénované.Tu časť čo sa láme nahradím kovom,Al pod.Zvládol by som tu klapku vyrobiť celú s plechu.Račej nech odíde servo.

Práca zadara...

[upravil dne 24/5/12 20:34 od janik6163]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dnes 38C a klima nie a nie ochladit interier. Celkovo som nespokojny s ucinkom a to bola pred cca 3 mesiacmi naplnena a nenasla sa ziadna netesnost. Stara 407 nemala problem, nehovoriac o 406-ke. Po pol hodinovej jazde som vystupil celkom spoteny. Ked dam teplotu napr. na 20 C fuka vlazny vzduch. A to idem o dva tyzdne do Chorvatska a momentalne na novy chladic nemam:(

Odesláno

Dik Judes. Este ju skusim dat naplnit a nech to dobre prehliadne a ak bude problem v chladici tak pojde po dovolenke novy. Pojdeme tam aj spat v noci a ked nie su extra vysoke teploty tak to ako tak zvlada ochladit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...