heto Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Mám original autoradio z 5008 Wip Com 3D a mam k tomu aj vyklopný displej chcem sa opytat ci by bolo možné toto autoradio pripojit aj do iného auta ako peugeot alebo citroen ktore nemaju BSI jednotku dakujem za odpoved Citovat
heto Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 jooj to je skoda lebo je to fakt dobre radio dakujem za odpoved Citovat
heto Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 aj nad tým som premýslal a nevies kolko by stala ta jednotka BSI ?? Citovat
Bjukemen Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 to HonzaZ: mysliš že do 406 coupe by to paslo..??.mam možnost zohnať niečo podobne tak ma to zaujíma Citovat
HonzaZ Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Určitě ne. 406 má když nejvýše, tak MPX VAN a 5008 má sběrnici CAN. Takže sorry. A asi by nebylo vůbec jednoduché to nainstalovat a patřičně nakonfigurovat. Citovat
Bjukemen Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 ..okej tak potom sa poobzeram po niečom inom skusim obyčajne radio ako som pisal velda v teme len sa nikomu nechce odpisať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.