Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

kupil som si nedavno pug 106 GTI 87kw a nenormalne to zerie,

pocital som si spotrebu a mam okolo 12,13 litrov po meste a to ani na to nejako nedupem. Dnes som skusal ist na spotrebu do 2000ot/minutu a palicka stale rychlo klesa..nebavi ma tankovat kazdy den.. poradte cim to moze byt? Cital som,ze gti zerie do 9 litrov po meste pri normalne kludnej jazde. a mne to zerie pri kludnej nad 10 litrov :( stale mi svieti to vacne svetlo:(

dakujem za vsetky navrhy :)

Odesláno

No normalne spocitam si za kolko som natankoval,vydelim to cenou benzinu,vyjnde mi kolko litorv som natankoval,potom to vydelim poctom kilometrov,co som za to nebahel a krat sto a vychadza mi okolo 12,13 litrov ako kedy :(

Odesláno

skus sa pozriet na filter,sviečky, katalisator a pozri si aj vyfuk skus si premerat tlak v pneumatikach + rataj je zima v zime je spotreba vadšia

Odesláno

Okej, vyskusam co si mi poradil. Filter som daval uplne novy pred tyzdnom, a tie sviecky mam uz dva dni kupene ,zajtra ich vymenim. A este sa ta chcem opytat, nevies cim to je ked sa mi nechce motor zohriat napracovnu teplotu? stale aj ked jazdim dlhsie je zohriaty len tak na tretinu,to aj preto viac papa vsak?

Odesláno

proč to počítat jednoduše,když to jde složitě:Dněkdo se podívá,kolik natankoval litrů,někdo na to jde vědecky a dostane se k počtu litrů trochu složitěji.Jinak by to mohlo souviset s tou teplotou,mrkni na termostat,podle mě zůstal otevřený,proto se auto neohřeje a žere,počítač dávkuje moc bohatou směs.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...