S16_106 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Ahojte, kupil som si nedavno pug 106 GTI 87kw a nenormalne to zerie, pocital som si spotrebu a mam okolo 12,13 litrov po meste a to ani na to nejako nedupem. Dnes som skusal ist na spotrebu do 2000ot/minutu a palicka stale rychlo klesa..nebavi ma tankovat kazdy den.. poradte cim to moze byt? Cital som,ze gti zerie do 9 litrov po meste pri normalne kludnej jazde. a mne to zerie pri kludnej nad 10 litrov stale mi svieti to vacne svetlo:( dakujem za vsetky navrhy Citovat
S16_106 Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 No normalne spocitam si za kolko som natankoval,vydelim to cenou benzinu,vyjnde mi kolko litorv som natankoval,potom to vydelim poctom kilometrov,co som za to nebahel a krat sto a vychadza mi okolo 12,13 litrov ako kedy Citovat
acron Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 skus sa pozriet na filter,sviečky, katalisator a pozri si aj vyfuk skus si premerat tlak v pneumatikach + rataj je zima v zime je spotreba vadšia Citovat
S16_106 Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 Okej, vyskusam co si mi poradil. Filter som daval uplne novy pred tyzdnom, a tie sviecky mam uz dva dni kupene ,zajtra ich vymenim. A este sa ta chcem opytat, nevies cim to je ked sa mi nechce motor zohriat napracovnu teplotu? stale aj ked jazdim dlhsie je zohriaty len tak na tretinu,to aj preto viac papa vsak? Citovat
tomm176 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Jak velký vliv má vysypaný katalyzátor...pod autem mi to cinká jak zvonkohra.Tak přemýšlím co s tím. Citovat
Qcko Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Nejako som nepochopil ten tvoj vypocet:aut Citovat
S16_106 Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 To nevadi,ze si nepochopil,vypocet je to spravny Citovat
Vítek1 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 no me slo hlavne o to aby jsi neusoudil ty spotrebovane litry podle palivomeru protoze ten ukazuje nesmysli. Citovat
olda Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 proč to počítat jednoduše,když to jde složitě:Dněkdo se podívá,kolik natankoval litrů,někdo na to jde vědecky a dostane se k počtu litrů trochu složitěji.Jinak by to mohlo souviset s tou teplotou,mrkni na termostat,podle mě zůstal otevřený,proto se auto neohřeje a žere,počítač dávkuje moc bohatou směs. Citovat
S16_106 Odesláno 4. březen 2011 Autor Odesláno 4. březen 2011 Dik kluci Som rád, že su tú taký ochotný ľudia Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.