lamancha Odesláno 19. leden 2005 Odesláno 19. leden 2005 Jak jsem si tuhle stezoval na to piskani pri vypinani motoru, tak mi bylo poradeno kamaradem a potvrzeno praxi, ze kdyz nevypnu motor hned po dojezdu - nebo dojedu bez plynu - tak to nedela:cool: Citovat
lamancha Odesláno 19. leden 2005 Autor Odesláno 19. leden 2005 ma to pry mit neco spolecneho s turbem, zahratim, zchlazenim apod. - nevyznam se v tom, ale hlavne at funguje:o Citovat
destiny Odesláno 20. leden 2005 Odesláno 20. leden 2005 No, mě to nepíská, ale je pravda, že turbo tohle může dělat. Určitě je ale blbost, když dojedete s autem na místo, tak hned vypnout motor,pokud máte turbo. Turbo má velké otáčky a je dobré, když zastavíte, tak nechat motor chvilku běžet na neutrál, aby spadly otáčky turba a pak motor vypnout. Já to tak raději dělám. Nikdy tolik nespěchám, abych si nemohl dovolit počkat v autě 20 vteřin navíc. Pokud se motor vypne hned, tak turbo se točí dál (zde může docházet k tomu pískání) a může se prý až zadřít. Je to jedna z hlavních zásad u ježdění s turbo-dieselem. Zrovna jako když sednu ráno do auta, tak nastartuju a chvilku to nechám, aby se po motoru roztekl olej a netočím to nad 2.500 otáček, dokud se motor pořádně nezahřeje. Neříkám, že jezdím pomalu, ale tohle jsou základní zásady, jak zacházet s motorem, aby dlouho sloužil. Citovat
lamancha Odesláno 21. leden 2005 Autor Odesláno 21. leden 2005 Diky za potvrzeni toho co jsem dotedka delal blbe a na co si ted budu davat vetsi pozor:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.