Guest rakrak Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Ahoj, rád bych zeptal, před levým zadním kolem se mi najednou objevila louže hnědavé kapaliny. Po demontáži krytů a očištění se objevila malá nádržka, která však netekla, takže jsem to zkusil projet a pak se objevila kapka tekutiny u \"věci\", která vypadá jako čerpadélko, ale nevede k ní žádný drát pouze 2 hadičky. V Servisboxu, pokud jsem to našel správně, píšou že je to Přípoj. Takže co je to zač, eventuelně jak to opravit? Díky Citovat
straki007 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Foto. Ale nejspis krytka-zatka na nadobce pro aditivum. Citovat
Guest rakrak Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Tak se mi to povedlo vyfotit. Ale krytka to není. Citovat
dyno Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 zrusit odpojit vymazat a je klid vsak straki vi jak na to a urcite mohu doporucit je to nadobka na aditivum pokud to unika tak uz ji tam asi moc nebude pp napise minimum aditivum level nebo neco v tom smyslu pak servis kde musej nastavit pres dia ze byla napln dolita a ta stoji cca 1l-1000kč neni to prsne urcite sehnat jde i levneji a pak nastane doba kdy se ozve nas slavny fap filtr a tam je to zas jiny tema preju uspech pri reseni problemu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.