Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Antares

A už ho máš? Já že bych o jednom věděl. Je va 100% stavu i s mlhovkama. ;) Model konec roku 2004

povídej, ještě ho nemam :papa
Odesláno

Hned jak jsem ,,Peginku,, koupil, tak jsem ho vyměnil za Mattiga, no a teď ho mám v garági. Je ve stříbrné metalíze a tu mřížku má už ve tvaru ,,včelího plástu,,.

Odesláno
Napsán autorem Antares

Hned jak jsem ,,Peginku,, koupil, tak jsem ho vyměnil za Mattiga, no a teď ho mám v garági. Je ve stříbrné metalíze a tu mřížku má už ve tvaru ,,včelího plástu,,.

tak dej nabídku:)

Odesláno

A je to s těma mlhovkama jisté? Já mám totiž P206 XS. Byla bouraná a rozbité přední mlhovky. Tak jsem je objednal obyčejné a nějak tam neseděli držáky. V peugeotu mi řekli, že XS má trochu jiné přední mlhovky.

Odesláno

No tak co sem zjistil,že na ostatních forech v zahraničí mi všichni říkali,že jsou jiné.

Včera sem koupil nárazník(samotnej,bez mřížky i mlhovek) a ani sem si to nestihl změřit.Vezl sem ho ke známýmu,kterej mi ho trochu předělá (sežízne držák na spz,zahladí místo na mlhovky,dolaminuje,kitne a nalakuje)takže zas nevim,jestli by seděly nebo ne :(

Odesláno

Jestli by jsi o něj měl ještě zájem, měl bych představu tak 6500,- Co Ty na to? Ještě bych měl čirá přední a zadní světla. Taky nepoškozená.

Odesláno
Napsán autorem Antares

Jestli by jsi o něj měl ještě zájem, měl bych představu tak 6500,- Co Ty na to? Ještě bych měl čirá přední a zadní světla. Taky nepoškozená.

Tak nárazník už mám,možná bych se tě poptal na ty přední čirý světla,ale fakt nevím,jestli mi to finančně vyjde,tak jen orientačně

• O 5 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...