pavska Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Čau, chtěl bych se zeptat ohledně ukazatele stavu paliva. Na fóru jsme se dočetl že ručička je velmi citlivá, ale nikde jsem nevyčet jestli by šla uděla nějak aby byla tužší, protože mi to ukazuju 1/4 nádrže, stačí menší hup a rozsvíti se mi oko. Šlo aby se ta ručička pohybovala pomaleji při na klonění? Děkuji za odpověď. Citovat
Benžík Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 U plovaku v nadrzi je neco (nevim jak to nazvat) co zpomaluje pohyb plovaku, mel by v tom byt nejaky gel (nebo nejaky hodne husty olej), v kterym se pohybuje soucastka, ktera je spojena s plovakem. Taky mi to u 405 delalo to co tobe, stacilo projet zatacku a ukazalo to o pul nadrze vic a pak se rucicka hned zase vratila zpatky. Nakonec jsem prisel na to, ze to s tim gelem nakej chytrak provrtal vrtackou a gel tam neni. Citovat
pavska Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 Díky za info, až teď budu mit prazky tak se na to kouknu a dám vědět. Sem zvědavej jestli tam v tom něco bude bo ne Citovat
dýzl Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Nevím jak Vy ale já žil v domění ,že tyto dvě věci jsou na sobě nezávislé, každá že má jiné čidlo,ale je možné že u 405 je to tak. Citovat
KingSpade Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 taky se potýkám s tímhle problémem...pokud je v nádrži kolem 15 litrů a říznu zatáčku rozsvítí se hladové oko. Ono se taky ale není čemu divit když je jen 15 litrů v 70 litrové nádrži Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.