Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau, chtěl bych se zeptat ohledně ukazatele stavu paliva. Na fóru jsme se dočetl že ručička je velmi citlivá, ale nikde jsem nevyčet jestli by šla uděla nějak aby byla tužší, protože mi to ukazuju 1/4 nádrže, stačí menší hup a rozsvíti se mi oko. Šlo aby se ta ručička pohybovala pomaleji při na klonění? Děkuji za odpověď.

Odesláno

U plovaku v nadrzi je neco (nevim jak to nazvat) co zpomaluje pohyb plovaku, mel by v tom byt nejaky gel (nebo nejaky hodne husty olej), v kterym se pohybuje soucastka, ktera je spojena s plovakem. Taky mi to u 405 delalo to co tobe, stacilo projet zatacku a ukazalo to o pul nadrze vic a pak se rucicka hned zase vratila zpatky. Nakonec jsem prisel na to, ze to s tim gelem nakej chytrak provrtal vrtackou a gel tam neni.

Odesláno

Nevím jak Vy ale já žil v domění ,že tyto dvě věci jsou na sobě nezávislé, každá že má jiné čidlo,ale je možné že u 405 je to tak.

Odesláno

taky se potýkám s tímhle problémem...pokud je v nádrži kolem 15 litrů a říznu zatáčku rozsvítí se hladové oko. Ono se taky ale není čemu divit když je jen 15 litrů v 70 litrové nádrži

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...