Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak to jsme na tom uplně stejně,já už mám vyměného půl auta a furt se něco sype,proto místo těsnění pod hlavou už jsem raději vyměnil celej motor:D:D:D

Odesláno
tak to jsme na tom uplně stejně,já už mám vyměného půl auta a furt se něco sype,proto místo těsnění pod hlavou už jsem raději vyměnil celej motor:D:D:D

Tak to bych musel vyměnit za jiný typ motoru. 1.0 33KW nemá ani cenu měnit to bych tam musel dát něco silnější :D (ale ono je vlastně všechno silnější než to co mám :mad: )

Odesláno

co mas za motor? ja uz vazne tedka tesneni mpod hlavou nedavno naprava spojka brzdy naplne olej fridex brzdovka a nasralo me ze fridex v prdeli a olej taky v prdeli jak to tam nateklo... :D jo a jeste mi zbejva naboj kola u spolujezdce tak potom snad se delsi dobu nic nevysere...:D

Odesláno

jn.. :D porad se neco nachazi... nejsou to auta stary 3 roky.. :D si pamatuju, kdyz jsem tady pred rokem na forum prisel.. :D a nekdo mi sem pise. :D aaa tak ty mas mk1, pod tim se vic lezi nez jezdi.. :D sice ten dotycny nemel pravdu, ale od pravdy nebyl tak daleko :D :D

Odesláno

No nevím, máme doma swifta rok výroby 2009 7 měsíc, máme najeto 30300km a mohu říci, že mám už vyměněné obě ložiska na zadních kolech, vyměněný díl na spojce, vrzalo to neuvěřitelně! Auto jsem kupoval samozdřejmě nové. Takže ted vím, že ani nové věci nejsou bez much :-) A co teprve čekat od aut co jsou 10-15 let stará :-) . Jo dělám v automobilovém průmyslu a vím, jak se dnešní auta vyrábějí, hlavně ať to vydrží 3-5 let, pak se to může vyhodit.

Odesláno

njn.. :D soused si koupil pred rokem uplne to novy polo a po 14dnech mu na dalnili vypadl nejaky cip z ridici jednotky.. :D takze zustal na dalnici :D a uz s tim ted pujde po 3 do servisu na reklamaci.. :D takze nadava jak svine ze fauvé uz by nikdy nechtel.. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...