Viki0071 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Zdravím všechny, mám takovou prosbu: podařilo se mi připlést se do bouračky a na mé 307 SW jsem odrovnal celý předek. Ťukl jsem se s dalšími auty a nakonec jsem to opřel do takové betonové zahrádky. Tak mám zrušený celý přední nárazník, vyskočená světla a uolomené držáky, pryč levý blatník, promáčklé dveře, a na pravé straně,tam kde jsem se opřel o ten beton, tam jako na potvoru bylo servo řízení, ostřikovače a podběh kola. Jinak vše ok, rám v pohodě, motor ok. Už to je v řešení a jsem v tom nezaviněně,takže mi opravu dělá servis na pojišťovnu viníka. Pomalu se oprava chýlí ke konci, můžete mi ještě poradit, co si všechno pohlídat? Zatím přemýšlím nad kontrolou slícování dílů, spáry mezi díly,barva, asi by to mělo jít na geometrii,... Napadá vás ještě něco? Díky za rady [upravil dne 1.3.2011 16:02 Viki0071] Citovat
Viki0071 Odesláno 28. únor 2011 Autor Odesláno 28. únor 2011 v telefonu, zkusím zítra vložit. Jinak jak jsem psal, kromě toho serva a nádržky óstřikovače to jsou jenom plasty a z boku ťuklé dveře, které budou nové. Sklo v pohodě, vzpěra nárazníku ok, airbagy ani ťuk. S autem jsem odjel, až na to, že servo tomu hodně chybělo:-) Citovat
marko306 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 geometriu by ti mal spraviť ten autoservis Citovat
Viki0071 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 a další [upravil dne 1.3.2011 16:04 Viki0071] Citovat
janou Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Pokial si narazil i kolesom , daj vymenit spodny cap na ramene.I ked sa nemusi zdat ze je zly onedlho zacne buchat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.