Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, mám takovou prosbu: podařilo se mi připlést se do bouračky a na mé 307 SW jsem odrovnal celý předek. Ťukl jsem se s dalšími auty a nakonec jsem to opřel do takové betonové zahrádky. Tak mám zrušený celý přední nárazník, vyskočená světla a uolomené držáky, pryč levý blatník, promáčklé dveře, a na pravé straně,tam kde jsem se opřel o ten beton, tam jako na potvoru bylo servo řízení, ostřikovače a podběh kola. Jinak vše ok, rám v pohodě, motor ok.

Už to je v řešení a jsem v tom nezaviněně,takže mi opravu dělá servis na pojišťovnu viníka. Pomalu se oprava chýlí ke konci, můžete mi ještě poradit, co si všechno pohlídat? Zatím přemýšlím nad kontrolou slícování dílů, spáry mezi díly,barva, asi by to mělo jít na geometrii,...

Napadá vás ještě něco? Díky za rady

post-13995-14109615814474_thumb.jpg

[upravil dne 1.3.2011 16:02 Viki0071]

Odesláno

v telefonu, zkusím zítra vložit. Jinak jak jsem psal, kromě toho serva a nádržky óstřikovače to jsou jenom plasty a z boku ťuklé dveře, které budou nové. Sklo v pohodě, vzpěra nárazníku ok, airbagy ani ťuk. S autem jsem odjel, až na to, že servo tomu hodně chybělo:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...