Stranger Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Ahoj, jsem co se týče aut laik a v pondělí du do servisu, ale protože tady se to hemží odborníky třeba se trochu dozvím na čem se svým autem sem. Když se pokusím nastartovat tak auto vůbec nereaguje, ani neškytne. Na druhou stranu se mi při těhle pokusech i dvakrát za sebou stalo že auto nastartovalo a při zmáčklý spojce okamžitě začalo tůrovat jako bych měl nohu sešláplou i na plynu tak sem to okamžitě vypnul. Tipoval bych baterku ale ta druhá chyba s tím tůrováním mě děsí že problém může být a asi bude i větší. Když poradíte co může bejt blbě a co to může třeba stát budu rád. Děkuji EDIT: ještě sem zapomněl dodat že za poslední měsíc mi auto dvakrát vyplo při dojezdu ke křižovatce, prostě se mi rozsvítily všechny kontrolky, tak sem jen znova nastartoval a neřešil to. [upravil dne 27.2.2011 09:23 Stranger] Citovat
ygnor206 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Vyčistil bych krokový motorek a klapku je to hned když sundáš hadici od filtru tak vidíš klapku a pak je tam zezadu takovej černej váleček(krokovej motorek) kterej se dá odšroubovat a je na něm takové sedlo do špičky který vyčisti a stejně tak vyčisti i vnitřek kam to sedlo dosedá myslím že se prodávají spreje přímo na čištění škrtící klapky tak bych to tím pořádně propláchnul a uvidíš, v servisu z tebe budou hlavně tahat prachy:D Citovat
lacek206 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 No typujem to na problém v niektorom z čidiel môže to byť aj čidlo teploty chladiaceho systému...alebo krokový motorček...alebo samotná škrtiaca klapka začal by som prečisťením klapky, pokračoval výmenou čidla kvapaliny a až potom krokový motorček keďže má väčšiu cenu ako čidlo ale asi úplne prvé by som zdiagnostikoval RJ motora PP2000-kou aby si presne vedel príčinu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.