mrázek dušan Odesláno 17. prosinec 2002 Odesláno 17. prosinec 2002 drateneho filtru v nalevacim vicku oleje. Pres nej se vedou olejove pary zpet k filtru vzduchu a pak do sani. na dratenem filtru kondenzuji vodni pary, pak to zamrzne, natlakuje se motor a protoze merka vede pod hladinu oleje, tak to strika merkou ven. Pomoc je jednoducha, bud vymyt drateny filtr, vysusit a nasadit anebo na zimu vydelat. Ekologie to snese, je lepsi trocha par v ovzdusi nez litr oleje na silnici... Jinak mas aspon nakonzervovany motorovy prostor - co je mastne, to neshnije. Citovat
Radek V. Odesláno 17. prosinec 2002 Odesláno 17. prosinec 2002 I ty kluku, ty ses nám nějak rozepsal. :D :D Citovat
Stefan Odesláno 17. prosinec 2002 Odesláno 17. prosinec 2002 Prosím nesmát :mad:my se to naučíme :) Citovat
Radek V. Odesláno 17. prosinec 2002 Odesláno 17. prosinec 2002 Omlouvám se, nemyslel jsem to zle. Já vím, že učenej z nebe nespad. Já se pořád taky učím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.