Peta-k Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 čau mam zase problem dnes jedu do brna a v poho jedu z brna a pred jihlavou mi zacne problikavat kontrolka na vodu tak zapnu topeni a chvilku v poho potom se o5 rozsviti a uz nechce zhasnout tak zastavim chcipnu auto a mam celej motor od vody tak nevim jestli to bude seklej termostat nebo mi odesla vodni pumpa a nebo tesneni pod hlavou nemate s tim nejaky zkusenosti? diky za rady mejte se Prosim, trochu lepsi nadpis priste. Moderator [upravil dne 26/2/11 10:08 Ferry] Citovat
Pipisekr Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 spíš bych to typoval na ucpaný termostat že jsi měl nějaký bordel v trukách apd. Citovat
Fr3sh Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 celej motor od vody? nepraskla ti jen hadice? Citovat
Peta-k Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 hadice jsou ok....a ješte v chaldici zbyla trochu vody....ja si myslim jestli se nesekl termostat a slo to pres vicko nahoru ven....asi....prototze kdyz jsem vindal termoststa a nalil jsem na neho varici vodu tak nic neudelal a zkusil jsem rucene ho otevrit a sel ....tak jsem nalil na nej podruh vodu varici cca mela 100stupnu a uz se pomali oteviral tak to tam jdu za chvilku dat a uvidime dam potom vedet....ale je divny ze auto chvilku topilo a ptrestalo topit a zachvilku zase topilo a úprestalo tak snad to bude ten termostat.... Citovat
Peta-k Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 hlavne doufam aby neodesla vodni pumpa... kde ji vubec najdu? Citovat
Peta-k Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 tak mam podezdreni na termostat .ze zustava porad zavrenej protoze kdyz jsem to tam vsecko dal nalil vodu odvzdusnil topeni topilo ale voda v chladici a hadice ve spodu chladice a ze zhora chladice porad studeny. a kdyz jsem dal termostat do vody a voda varila na sporaku tak teprve pomali oteviral a to by melo otevirat ikdyz voda nevari ne?cca 80 stupnu.a kdyby byla vadna vodni pumpa co by to delalo?a kde ji najdu?protoze kdyz jsem to odvzdušnoval na hadici tak voda klesla v chladici ale jak mile jsem to zavrel tak vystoupala az nahoru a porad dokola....je to nejaky divny nevim co s tim.... Citovat
Peta-k Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 hosi takl jsem vindal termostat a porad jde voda pres vicko na chladici nahoru tak je asi tesneni pod hlavou v haji co? Citovat
Welis Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Peta-k: Zdravím problém s přehříváním sem měl s malou netěsnotí chladiče kdy se zavzdušnilo topení takže chvilku topilo pak přestalo a pak se přehřál motor. Zkontroluj vedení jesi někde nekape Citovat
Peta-k Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 prave ze nekape a i kdyz tam uz nemam termostat porad tlaci vodu pres vicko u chladice ven...tak vyndavam hlavu a budu menit tesneni a gufera na ventilech a rozvodak rovnou ale potrebuju poradit jestli je jedno kdyz ten rozvodak sundam z toho kola a neoznacim jak tam byl?nebo spis nevim jestli to bude vadit zadnou risku tam nevidim na tim kole co pohani ventili a mam strach ten rozvodak jen tak vindat.... Citovat
ozzy56 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 na tom kole co pohání ventili:roll žádná riska:roll není, klika se aretuje (zajistí) na setrváku--na druhé straně motoru, rozvoďák normálně vindej:roll a potom při skládání musíš dodržet postup [upravil dne 26/2/11 21:26 ozzy56] Citovat
JimBeem Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Mě když utíkala voda víčkem tak sem měl fouklý těsnění a navíc i špatný víčko, po opravě se mi to stalo ještě jednou - odešlo víčko, teď už je to OK. víčko poznáš tak, že zmáčkneš hadici co jde do chladiče a posloucháš jestli utíká vzduch přez víčko. Citovat
Peta-k Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 to praveze neutika ten vzduch prs vicko....ale jak je tam potom velekj tlak tak to skrz vicko chcije...a na tim setrvacniku se to zaaretuje kde? Citovat
Peta-k Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 a když se stane ze s tim třeba pohnu pootocim nechtene jak se to potom da do ty spravny polohy? Citovat
MrChodny Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Peta-k: co to konecne hodit ze skaly? Resis to tu uz dva roky a porad nic. Pravda, ted byl chvilu klid... Citovat
Peta-k Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 to je mozny ze dva roky ale to ze to zere olej tak budiz ale kdyz mi to tedka hrne vodu pres vicko ven tak se to musi konecne udelat.tak se ptam jak na to Citovat
Peta-k Odesláno 27. únor 2011 Autor Odesláno 27. únor 2011 posledni otazka jak mam vymenit gufera na ventilech jak mam ty ventili z ty hlavy vyndat?koukam ze se moje tema moc nechytlo. Citovat
Peta-k Odesláno 27. únor 2011 Autor Odesláno 27. únor 2011 musi se nechat zbrousit hlava? jestli nekdo odpovi tak budu vdecnej když nikdo nic.... Citovat
Jimmy106 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 ja si myslim ze budes tu hlavu muset nechat zbrousit... a pokud se ti to prehrivalo casto a hodne jako se to povedlo me, (pri volnobehu mi motor stal) tak asi malinko zbrousit i blok motoru... me to taky delali.. ale jako nahovno, sice je to ok, ale stalo me to jako cely to auto Citovat
Peta-k Odesláno 27. únor 2011 Autor Odesláno 27. únor 2011 casto ne jenom dvakrat tak jsme to radsi odtahli na lane domu....jinak to mam vsecko rozdelany vycisteny gufera na ventilech vyndany akorat cekam na novy dili akorat kamos mi bude nejak tu hlavu merit jestli nejni zkroucena a asi nejspis bude brousit....a pri volnobehu se nezahrival jenom to cakalo vodu ven...tak si myslim ze blok bude ok.... Citovat
ozzy56 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 hlavu nechej určitě srovnat--jen srovnat! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.