lampa Odesláno 18. leden 2005 Odesláno 18. leden 2005 nevite kde by se dalo zkusit jezdit smykem nebo na lede ? nekde v praze nejlepe nebo blizkem okoli (nemyslim samozrejme nekde na rybniku ) plus jeste kolik by to tak mohlo kostovat Citovat
Hadra Odesláno 18. leden 2005 Odesláno 18. leden 2005 ..........nějakou školu smyku.Ale teď nedávno jsem na to kdesi hleděl a je to dost mastný.Ale kdybys mně zabil, tak si nevzpomenu kde. Citovat
Operator Odesláno 18. leden 2005 Odesláno 18. leden 2005 Myslim, že kontakty na podobný organizace by měli mít v každé autoškole. Citovat
Driver Odesláno 18. leden 2005 Odesláno 18. leden 2005 Klouzací folie je natažená na letišti v Praze Kbelích, ale nevím kdo to tam provozuje. Zkus se kouknout na netu. Tak je to tady: Generali [Editován dne 18/1/05 Driver] Citovat
lampa Odesláno 18. leden 2005 Autor Odesláno 18. leden 2005 driver: super diky, pudeme se klouzat Citovat
kveton Odesláno 18. leden 2005 Odesláno 18. leden 2005 na to nepotrebuju zadnou skolu smyku, stacilo mi jezdit dve nebo tri zimy ze starou 120, tam mi bylo jedno jestli ji rozflakam nebo ne a naucil jsem se to sam! Na snehu jsem jezdil kazdou zatacku smykem! Citovat
kveton Odesláno 18. leden 2005 Odesláno 18. leden 2005 jo a zkousel jsem si i takovy veci jako otoceni z couvani, zatacet s ruckou a tak, byla to bomba, jen clovek musi vychytat ty chvile kdy to ma pustit a kdy pridat, pak uz to jde samo:cool: Citovat
Hadra Odesláno 18. leden 2005 Odesláno 18. leden 2005 Jo jo....šáde je šáde....taky jsem tak jezdil s Rapidem. To byla bomba.Akorát že se ten zadek chová podstatně jinak než naše předky.Tudíž by nebylo špatný si to vyzkoušet někde na letiš?u.Nebo polit nekde silnici přes noc. A ráno sledovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.