Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj nejste někdo z okolí JBC s možností diagnostiky? (106 r.v.96-97 1.0 33KW) nějak divně mi chytá autíčko :-( Né zrovna stabilní otáčky, a na emisích vím že neprojdu :-) Mám podezření na lambdu, ale rád bych si to potvrdil, než bych jí měnil. Díky za každé info.

Odesláno

Tam budeš mít ještě starou zástrčku na diag. Stačí si najít servis, kde dělají diagnostiku Bosche. Budou potřebovat ten jejich počítač, který připojí přes 2 kabely s \"jehlama\" a můžou ti vyjet registr závad a prověřit funkci všech čidel. Mě ta diagnostika + měření kompresních tlaků stála 650.

Odesláno

kdyz mas starou zastrcku a kontrolku na diagnostiku tak si ji udelas aji doma jako my my mame tu starsi 106 pichnem si do svorky na diagnostiku drat natahnem si ho do kabiny a kdyz ten dra ukostris na 4 sekundy tak ti bude blikat kontrolka diagnostiky to by ti tu dalsi postup kluci vysvetlili ja neumim vysvetlovat ale uz to tady ve foru nekdy bylo ale to uz je ale 2-3 roky:-)

Odesláno

Tzv. Vyblikání závad jsem tu též zkoumal. Byla tu popsaná metoda s klíčkem a pak druhá,kde má být jakýsi konektor pod ŘJ. Ani jedna mi nefungovala a návod,do který svorky strčit drát jsem nenašel.

Odesláno

my mame svorku pod řj je tam pichla do toho plastu jen aby nevypadla a mame tam 2 zdirky a vede k tomu jeden drat od řj tak jsme se podivali kam vede a pak jsme ten drat pichly do ty svorky a natahujem si kabl do kabyny proto aby to mohl delat jeden clovek na spinaci skrince je kostra a dalsi postup uz znas ne? zapnes klicek ukostris 4 sekundy pak kontrolka blikne zhasne chvilku bude zhasla a pak 2 rychleji zasebou a to je kod 12 to znamena ze se spojil s ridici jednotkou a pak jen pridrzis napises atd atd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...