BV406 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 zdar 106taci nemate nahodou nekdo schema radia clarion PU-9970 A, co se davalo do 106 ??? pripadne, kde bych ho nasel ? pres vyhledavani na foru jsem nic nenasel Citovat
macik.83 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Zkus pohledat TADY , kdyz nenajdes zaloz vlakno, vzdycky mi pomohli Citovat
BV406 Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 dik za odkaz, tam jsem sice zatim jen nasel, ze si nejaky klucina to radio zablokoval, coz jsem netusil, ze to vubec jde, ale nic jineho, zkusim vznest dotaz Citovat
BV406 Odesláno 28. únor 2011 Autor Odesláno 28. únor 2011 no nic, na tech strankach mi moc nepomohli, resp. vubec mi neprisel aktivacni email a uz je to skoro tyden ... radio jsem rozdelal a vycistil, bylo nejake zlite ... ale po pripojeni do auta se na displeji objevi ctyri carky a krome toho radio nereaguje, takze je nejspis zablokovane ... nejakou kalkulacku kodu uz jsem si stahl, asi to neni moc koser,ale co uz ... ovsem, muzete mi nekdo rict, ktere 4 cislice ze serioveho cisla radia se vetsinou do kalkulacek vkladaji ???? a ktere ze dvou cisel co jsou na stitku radia je vlastne seriove cislo, jedno ma 10 cisel druhe ma 7 cisel ... Citovat
BV406 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 covece diky za tipy , nicmene tyhle vlakna uz jsem davno prosel a nedavaji mi odpoved na mou posledni otazku Citovat
BV406 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 ahoj, mas co ? kod na to radio nebo schema ? ono totiz to schema asi ani uz nepotrebuji ... kdyz tak posli SZ, diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.