Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hele zpozdílku,nechvátej,od tebe to je sem hodina jízdy při normální jizdě,a já mám ještě do poledne docela dost práce ,tak v klidu,stačí když vyjedeš tak kolem 10hodiny

stejně otevíraj až po 11°°tý

[upravil dne 26.3.2011 08:30 vendi.stejskal]

Odesláno

Děkuji Vendimu jako pořadateli akce za super srázek:super

Rád jsem Vendiho i ostatní konečně osobně potkal, a jsem pro aby se to zase někdy opakovalo:D

Jen trochu škoda té obsluhy, někdy byla vážně mizerná:(

A to že samotnýmu předsedovi zapomenou donést jeho objednanou svíčkovou, to už byla vážně drzost:D:D:aut

Takže díky Vendi;)

Odesláno

Já myslím, že super srazík, rozhodně bych dal někdy repete ;-) Možná byste příště mohli už ale konečně přijet pořádnejma autama :D .... rád jsem Vás poznal. Mějte se. Kuře.

Odesláno

Vendelinku moc dekuju za bajecne odpoledne, skvele jsem se bavila a rada jsem vas vsechny poznala :) tech \"par\" kilometru stalo rozhodne za to a uz se tesim na dalsi opakovani!

Odesláno

Děkuji všem zučastněným za dobrý srázek,rád jsem poznal nový lidi

bylo pár nedostatků,ale i přesto jsem spokojen,obsluha díky tomu ,že velde byla oslava,se věnovala víc jim,docela mne zklamalo hned na začátku,že nás přemístili ze salonku na restauraci,ale budiž srázek se snad vydařil,měl jsem přpravenou zábavu,jelikož postupně přibývalo hostů a nebylo moc místa,zabava se nekonala ,timto se omlouvám všem zučastněným

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...