rudamiky Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Zdravím, mám vibrace při rychlosti mezi 70-90 km za hod,čím to může být?a jak to zjistím. slyšel jsem něco silemblokách,poloose,a netěsnost převodovky k motoru...a také tyčky stabilizátoru.... Citovat
rudamiky Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 mobil taky vibruje.......ale nejspíš tio vidím na poloosu a nebo silemblok Citovat
georgegg Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 tak poloosa by vybrovala snad jen kdyby byla ohlá,spíš bych nejdřiv zkusil nechat převážit kola,307 je na to docela náchylná Citovat
rudamiky Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 to nebude kolama,to vibruje jen v záběru..mezi 70-90 km za hod, asi to vypadá na silemblok nebo v nejh. případě poloosa, Citovat
durino666 Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 ale nepovedal si co vibruje auto ? ci volant ? ci co ? podla mna je blbost poloos ak si niekde poriadne netresol, mne to tiez robi pri takej rychlosti idem skusti kolesa prehodit.... Citovat
rudamiky Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 jaký máte na autě rozměr pneu? vibruje celé auto když povolím plyn tak nic jen při záběru ale jen při rychlosti mez 70-90,vypadá to na vůli silembloku,kdyby to bylo kolama tak proč to nevibruje když uberu plyn, Citovat
durino666 Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 cize volamtom ti nehadze ale celym autom ? mozno nejake skrutky na naprave povolene ? Citovat
Rydik Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 když už to víš čím to je že jsou to silembloky nebo poloosa tak se neptej. Snaží se ti tu pomoc a ty píšeš pořád to svoje:o Citovat
rudamiky Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 nevím čím to může být jen si to myslím,abych neměměnil silembloky a nebylo to něčím jiným,dá se to nějak zkontrolovat? a to mi pořád svítí ABS s ESP,hlásí mi chybu zadního kola a čidlo mi měnili a nic,prej kabeláž nebo řídící jednotka ABS je včudu,tak nevim...volal jsem do peugeotu ....590kč diagnostika 600 za hodinu práce překontrolování elektriky..... Citovat
rudamiky Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 no tak jsem byl v servisu a vypadá to na 80% poloosa...nevíte kolik stojí nová a jestli by se dala sehnat s jiného auta.... Citovat
OK406 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Dá se vyměnit z jiného auta. Jinak v Auto Kelly mají poloosy a ceny jsou od 2394 ,- do 3314,-Kč + lze použít slevu na kartičku P-C:super Citovat
georgegg Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 vyměnit z jinýho auta se dá,ale pozor, musíš vyndat tu tvoji a spočítat kolik na ní máš zubů,abys nekoupil jinou,já scháněl poloosu před měsícem a bez úspěchu,když už někdo měl tu co jsem potřeboval tak za ni chtěl ranec takže se vyplatila nová, a co s ní máš, není v háji jen homokinetickej kloub?já koupil jen ten a vyměnil ho za původní, jinak ty ceny co psal ok 406 jsou za rapasovaný poloosy, nová by stála pěknej ranec,ale to jen tak pro info Citovat
rudamiky Odesláno 23. únor 2011 Autor Odesláno 23. únor 2011 dík za info,vrakoviště Pruneřov u Kadaně tam jich má plno,vše co jsem tam od nich měl tak v poho...má tam hafo dílů na peugeot a citroen...ještě scháním někdo kdo mi zjistí ABS s ESP, hlásí mi chybu zadního kola a po výměněn čidla stále svítí ABS s ESP Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.