Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám vibrace při rychlosti mezi 70-90 km za hod,čím to může být?a jak to zjistím.

slyšel jsem něco silemblokách,poloose,a netěsnost převodovky k motoru...a také tyčky stabilizátoru....

Odesláno

ale nepovedal si co vibruje auto ? ci volant ? ci co ? podla mna je blbost poloos ak si niekde poriadne netresol, mne to tiez robi pri takej rychlosti idem skusti kolesa prehodit....

Odesláno
jaký máte na autě rozměr pneu?

vibruje celé auto když povolím plyn tak nic jen při záběru ale jen při rychlosti mez 70-90,vypadá to na vůli silembloku,kdyby to bylo kolama tak proč to nevibruje když uberu plyn,

Odesláno

když už to víš čím to je že jsou to silembloky nebo poloosa tak se neptej. Snaží se ti tu pomoc a ty píšeš pořád to svoje:o

Odesláno

nevím čím to může být jen si to myslím,abych neměměnil silembloky a nebylo to něčím jiným,dá se to nějak zkontrolovat?

a to mi pořád svítí ABS s ESP,hlásí mi chybu zadního kola a čidlo mi měnili a nic,prej kabeláž nebo řídící jednotka ABS je včudu,tak nevim...volal jsem do peugeotu ....590kč diagnostika 600 za hodinu práce překontrolování elektriky.....

Odesláno

Dá se vyměnit z jiného auta. Jinak v Auto Kelly mají poloosy a ceny jsou od 2394 ,- do 3314,-Kč + lze použít slevu na kartičku P-C:super

Odesláno

vyměnit z jinýho auta se dá,ale pozor, musíš vyndat tu tvoji a spočítat kolik na ní máš zubů,abys nekoupil jinou,já scháněl poloosu před měsícem a bez úspěchu,když už někdo měl tu co jsem potřeboval tak za ni chtěl ranec takže se vyplatila nová, a co s ní máš, není v háji jen homokinetickej kloub?já koupil jen ten a vyměnil ho za původní, jinak ty ceny co psal ok 406 jsou za rapasovaný poloosy, nová by stála pěknej ranec,ale to jen tak pro info

Odesláno

dík za info,vrakoviště Pruneřov u Kadaně tam jich má plno,vše co jsem tam od nich měl tak v poho...má tam hafo dílů na peugeot a citroen...ještě scháním někdo kdo mi zjistí ABS s ESP, hlásí mi chybu zadního kola a po výměněn čidla stále svítí ABS s ESP

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...