Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P106 XSi. Seat Toledo 1.9 TDi by Gombi

Recommended Posts

Odesláno

Mám peugeota 106 1.4 XSi 69kw :) rok výroby 1992 auto má najeto 130 tis km úpravy: řídící jednotka i sání jsou se 106ky 1.3rallye :) Auto jsem si pořídil v roce 2010. Stálo mě pouhýh 3000kč. Puga je po staré ženské která sním jezdila do práce a na nákupy, takže auto bylo hodně udržované a garážované :) Ale paní si pořídila Fiata punto a už pro pugu nebylo místo tak ho nechala takhle levně. Když jsem si pořídil pugu tak mi bylo čerstvích 17 let takže jsem měl plno času na úpravu auta protože řidičák mě teprve čekal. Auto jsem kompletně rozebral opravil vyměnil plno dílů za nové. |19| Po nové sezoně chystám nová kola a sportovní svody s komplet výfukem.

[upravil dne 28/1/12 16:19 od Gombi]

[upravil dne 29/1/12 20:44 od Gombi]

Odesláno

Tak přeji úspěšné získání řp pro sk. B. Vítej v P-C. Jinak autíčko pěkné. Jinak si osobně myslím, že zadní stěrač je u tohoto typu karoserie docela vhodní. Poznáš to sám, až bude pršet a nebo bude nevlídné počasí.

Odesláno

tak po dlouhím přemýšlení jsem se rozhodnul pro změnu výfuku. Místo střeďáku nebo spíše teďkon trubku dám rezonátor a koncovej výfuk dám s lady který předtím vykuchám a navařím tam nějakou pěknou koncovku a zajímá mě jaký to bude mít zvuk protože současnej zvuk je dobrý ale není to pořád to co bych chtěl představoval bych si něco styl rally auto. Kdyby byly rady tak sem snima :)

Odesláno

kazdej sme byli blby a bez vkusu, viz ja a diody na prvni 306, jenom doufam ze z toho vyroste driv nez to dopadne katastrofalne... Jinak peto, ty mracitka fakt ne, to frcelo pred 10ti lety... Se ti to pokusim o vikend vysvetlit :) a ty kola uz si koupil nebo ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...