wooody Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 tak můžem i půl cm klidně, ale je stím větší sraní ) takže větší cena ) [upravil dne 29/12/11 08:10 od wooody] Citovat
AKCZ Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 a sem zase u toho někdo řiká že to jde o kolik chci někdo že jen o zuby já když sem to tedy viděl tak to ten chlapík dělal pomocí zubů tak já nevim sem z toho jelen snad to zvládnu přetočit sám Ja zas neznam presne postup o \"zuby\".. snizoval jsem si to presne jak jsem potreboval na milimetry Ale jdou oba zpusoby.. o ty zuby to se vytahuje samotny rameno a torzka se vysunuje jen z jedne strany? Citovat
Gombi Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 jo az zbůsob zubama mi příjde taky jednoduší Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 a sem zase u toho někdo řiká že to jde o kolik chci někdo že jen o zuby já když sem to tedy viděl tak to ten chlapík dělal pomocí zubů tak já nevim sem z toho jelen snad to zvládnu přetočit sám Tak se koukni na mojí stránku tamje jak mi to woody s gombim položily ten zadek :-) šikovný kluci :-) jsou to Citovat
winco Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 ja vytlkol torzku,rameno som posunol hore dole a natlkol torzku skpatky e s tým toršku viac roboty halvne ked to drží jak židovksa vira ale si to posuneš kolko len chceš v zavislosti od predku ja mám znižene predek pružinami 3,5cm a zadek taky tak proto zubami by to bolo divne posunut o 5 cm ked už i tak to vyzera ze zadek je niž jak predek Citovat
NuF!k Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Díky Kamik-N tvé auto v Plzni občas potkávám.. dřív teda víc ale to bylo asi než si ho koupil jinak pokusim se to nějak složit sám kdyby to nešlo tak přijedu Citovat
wooody Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Ja zas neznam presne postup o \"zuby\".. snizoval jsem si to presne jak jsem potreboval na milimetry Ale jdou oba zpusoby.. o ty zuby to se vytahuje samotny rameno a torzka se vysunuje jen z jedne strany? jj přesně tak Citovat
NuF!k Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 kdyby se malinko upravila kvalita mohla by to bejt fajnová nálepka Citovat
Gombi Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 taky jsem nad tím přemýšlel tak to už není problíém si stím pohrát více tajto bylo udělaný za 10 min Citovat
Gombi Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 tajtu bych si chtěl nechat udělat jako samolepku Citovat
NuF!k Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 tady ten pán je vyrábí zatim má jen škodovky a jednoho citroena možná by se šlo domluvit taky heldám někoho kdo mi udělá nálepku http://www.georgerob-design.cz/samolepky.html Citovat
Tom_206 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Nuf!k: kontaktuj AB samolepky...umí cokoliv...od Wheel-whores.com srdíček až po motivy Louis Vuitton...vlastně umí cokoliv a v jakýmkoliv rozměru Kvalitou jsou bezva. E-mail: samolepky-ab@seznam.cz Citovat
ZoSo Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 hele kdybys chtěl tak ti to převedu do křivek a pak už s tim můžeš do jakýkoli tiskárny a oni ti to vyříznou.. Citovat
ZoSo Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 takhle by se ti to líbilo? Uploaded with ImageShack.us Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.