Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P106 XSi. Seat Toledo 1.9 TDi by Gombi

Recommended Posts

Odesláno
a sem zase u toho někdo řiká že to jde o kolik chci někdo že jen o zuby já když sem to tedy viděl tak to ten chlapík dělal pomocí zubů tak já nevim sem z toho jelen :myslim:)

snad to zvládnu přetočit sám :)

Ja zas neznam presne postup o \"zuby\".. snizoval jsem si to presne jak jsem potreboval na milimetry ;) Ale jdou oba zpusoby.. o ty zuby to se vytahuje samotny rameno a torzka se vysunuje jen z jedne strany?

Odesláno
a sem zase u toho někdo řiká že to jde o kolik chci někdo že jen o zuby já když sem to tedy viděl tak to ten chlapík dělal pomocí zubů tak já nevim sem z toho jelen :myslim:)

snad to zvládnu přetočit sám :)

Tak se koukni na mojí stránku tamje jak mi to woody s gombim položily ten zadek :-) šikovný kluci :-) jsou to

Odesláno

ja vytlkol torzku,rameno som posunol hore dole a natlkol torzku skpatky :) e s tým toršku viac roboty halvne ked to drží jak židovksa vira ale si to posuneš kolko len chceš v zavislosti od predku :) ja mám znižene predek pružinami 3,5cm a zadek taky :) tak proto zubami by to bolo divne posunut o 5 cm ked už i tak to vyzera ze zadek je niž jak predek :D

Odesláno

Díky

Kamik-N tvé auto v Plzni občas potkávám.. dřív teda víc ale to bylo asi než si ho koupil :)

jinak pokusim se to nějak složit sám kdyby to nešlo tak přijedu :)

Odesláno

Ja zas neznam presne postup o \"zuby\".. snizoval jsem si to presne jak jsem potreboval na milimetry ;) Ale jdou oba zpusoby.. o ty zuby to se vytahuje samotny rameno a torzka se vysunuje jen z jedne strany?

jj přesně tak :)

Odesláno

Nuf!k: kontaktuj AB samolepky...umí cokoliv...od Wheel-whores.com srdíček až po motivy Louis Vuitton...vlastně umí cokoliv a v jakýmkoliv rozměru ;) Kvalitou jsou bezva. E-mail: samolepky-ab@seznam.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...