Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim chci se zeptat jestli někdo nema doma třeba ladak na 106 1.5D s homologaci a nebo kde by se dal nějakej sehnat ae chci jenom decentní zvuk

Odesláno

:myslim

na vzhled si navař jen koncovku, je to podle mě levnější varianta... než vyhodit místo třech stovek skoro tři litry...

[upravil dne 20/2/11 18:31 Ferry]

Odesláno

diesel stejne zadnej zvuk ani s ladakem mit nebude, kup normalne druhovyrobu, bosal nebo walker, se ti muzu podivat, za kolik bych mel v Autokelly, jezdim obcas do Risut i do Jedomelic, tak bych ti ho klidne privezl

Odesláno
diesel stejne zadnej zvuk ani s ladakem mit nebude, kup normalne druhovyrobu, bosal nebo walker, se ti muzu podivat, za kolik bych mel v Autokelly, jezdim obcas do Risut i do Jedomelic, tak bych ti ho klidne privezl

a zvuk ti to uděla ja tam měl remus ae byli problemy tak sem ho sundal

Odesláno

a tak dištak mi něco pošli ja se kouknu

Odesláno

to dira sroubovakem taky udela \"Ramus\" :D a zdarma

jj zitra brnknu na ceny a dam vedet

[upravil dne 20/2/11 18:37 Ferry]

Odesláno

zvuk ti dela slozeni koncového tlumiče pokud vím a pokud je originál tak nic pruchozí je dělaný jiank a ten ti zvuk udělá když sundáš koncovej tlumič bude to řvát, vím že jeden kolega na golfu měl uřízlej koncovej tlumič navařil tam jak jsem psal trubku z vysavače tu železnou pochromovanou a zvuk to mělo docela pěknej. ale je to prasárna

Odesláno

nemá někdo laďák na 1.1? Jen by mě to zajímalo z principu... Výfuk mám v létě nový a navařenou koncovku na ozdobu :) Chtěl jsem dávat taky laďák ale bál jsem se, že bude hrůza s tím autem jezdit, protože nemám středový tlumič a mám jen průchozí trubku k zadnímu tlumiču... A chtěl jsem jen decentní zvuk a ne žádné přitahovadlo fízlů... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...