Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Spýtať sa niečo čo nevieš nie je hanba a zato nič nedáš, ale keď neznalosťou a nespýtaním niečo pototo tak to už pýta €. :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Však práve preto, lebo DERT písal o prípravku Tec na preplach motora (do olejovej náplne) a Marcel dal odkaz na prečistenie palivovej sústavy.

Odesláno

to bola reakcia na tieto linky...

chcel som dat tip kde dany produkt kupit este lacnejsie... o lacnejsom shope som zatial nepocul... ak hej tak sem s nim :):papa

[upravil dne 26/5/11 07:30 Marcel00]

Odesláno
zázrak ani nečakám....ale neskús to.....keď nepomôže, tak asi len vymeniť hydroštely...hovorím...keď je motor studený tak to klepe jak hovado a nie 3 ani 5 sekúnd ako ostatným, ale dobrých pár minút, kým sa nezohreje

Ahoj já používám Interflon Finnoly NT500 & Fin25 co třetí výměna oleje a můžu říct že 100% rozdíl. Bez klepotu (tichý jak benzin) a v zimě při -19c° na první otočení:super

post-24292-14109617553033_thumb.jpg

Odesláno
zázrak ani nečakám....ale neskús to.....keď nepomôže, tak asi len vymeniť hydroštely...hovorím...keď je motor studený tak to klepe jak hovado a nie 3 ani 5 sekúnd ako ostatným, ale dobrých pár minút, kým sa nezohreje

Ahoj já používám Interflon Finnoly NT500 & Fin25 co třetí výměna oleje a můžu říct že 100% rozdíl. Bez klepotu (tichý jak benzin) a v zimě při -19c° na první otočení:super

ako sa to pouziva?

Odesláno

po výměně oleje zahřeješ na provozní teplotu a naleješ přímo do motoru a 10min jízda. Uvidíš jak hned stichne je to fakt neuvěřitelný. Nevěřil jsem ale je to tak. Vydrží dlouho, já přidávám dle rady co 1 lahvičku to 30tiskm

Odesláno

to jirka +jirika

kde se ten teflonový přípravek dá koupit a co to stojí nejlépe Ostrava a okolí - rád bych vyzkoušel, když to tak chválíš. Hledal jsem na netu a nic jsem nenašel mimo stánek

Odesláno
to jirka +jirika

kde se ten teflonový přípravek dá koupit a co to stojí nejlépe Ostrava a okolí - rád bych vyzkoušel, když to tak chválíš. Hledal jsem na netu a nic jsem nenašel mimo stánek

Kupuji od něj i maziva na výrobní linku, dává mě to bonusem za nákup, tak nevim co to stojí. Tady máš kontakt pro Ostravu: Poradce Macura Pavel

Telefon: 774 444 047

[upravil dne 28/5/11 14:25 Jitka+Jirka]

[upravil dne 28/5/11 18:56 Jitka+Jirka]

Odesláno

mne sa zdá že ide tichšie, hlavne od tých 2000 ot na dvojke a trojke bol trošku kovový zvuk, ale jednak keď som to robil skončili mrazy, takže štartujem odvtedy za teplejších rán a jednak som vtedy čistil aj vstreky...sám ručne, už som tu zožal aplauz za to, aký som ch....:D

[upravil dne 28/5/11 18:37 fifi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...