Marlin Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 nepochopil,ja ma ny mysli kovaky, hotovy, M1:18, sberatelsky, ne na hrani, Od Solida ho koupis za 850czk, ale je to mno, lepsi nez bburago, ale je to levny, hrackovity, ikdyz solido moc ne, oproti Bburagu, ale treba takovy to AA, za to cenu co jsem tu zminoval, tak to uz je propracovany, kdyz je obyc, tak i koberecky uvnitr, proste mnam mnam. [Editován dne 15/2/05 Marlin] Citovat
Hadra Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 Nó, děkuju za vysvětlení......tudíž v mém oblíbeném obchodě Tesco to neseženu. Nechceš sem dát nějaké foto co máš za modelky doma? Myslím auta....malý Citovat
Marlin Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 zatim musi stacit slovne Citroena C3 Pluriel Lambo Murcielago Mercedes SSK500 BMW 328i E46 Ford Mustang 64 Mini One concept Peugeot 205 GTi Tuned fotky budou casem, az to nafotim jinak ted setrim na BMW 2002 Turbo a M3 E30 , a potrebuji na to 5500czk, takze setrim, setrim. Citovat
Sirael Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 HADRA: Ty prodavas kapotu? :D:D Jo mimochodem, uz mam na pezotkovi vsechny tlumice plun-kapalina ..... kuwa jinej stroj Citovat
Sirael Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 hmmmm sem kouknul a co nevidim, to zeleny vozitko, co mas v nicku neni to, v cem jezdis ....kurna, uz sem se tesil Citovat
Hadra Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Já mám stařešinu..... Já ale sháním ten plast ke kapotě doprdele a to nikdo nikde nemá.Akorát origo.... Citovat
Hadra Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 pod přední sklo.mezi kapotu a přední sklo, jak je kolem stěračů. Citovat
Hadra Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 já ho neztratil, ono ho tam kousek chybí Citovat
Kurt Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Kolik chtějí za origo? (taky ho tam nemám;)) Citovat
Hadra Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Konečně je tady aji někdo jinej než my 3. cca 1400, já volal před 14 dny do Artcom Group Olomouc a tam mi to řekli. V kelly nebo jinde jsem to ještě nehledal, ale pochybuju, že to tam mají. A ty ho tam nemáš vůbec? to je blbost ne? Mně chybí tak 10 cm na kraji u spolujezdce a mám pocit, že skrze to to při jízdě hvízdá,a to mně sere. Citovat
Kurt Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Napsán autorem Hadra Konečně je tady aji někdo jinej než my 3. cca 1400, já volal před 14 dny do Artcom Group Olomouc a tam mi to řekli. V kelly nebo jinde jsem to ještě nehledal, ale pochybuju, že to tam mají. A ty ho tam nemáš vůbec? to je blbost ne? Mně chybí tak 10 cm na kraji u spolujezdce a mám pocit, že skrze to to při jízdě hvízdá,a to mně sere. Sleduju vás tady už dlouho, ale nechtěl jsem zasahovat! Jde o to, jestli se bavíme o tomtéž. Já mám na mysli ten plast mezi motorovým prostorem a předním sklem, co kryje ten \"žlábek\", kde jsou stěrače a motorek... V Autokelly jsem nic nenašel Citovat
Hadra Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Jojo, to je přesně on. To tam ale teda máš díru v tym případě Citovat
Kurt Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Napsán autorem Hadra Jojo, to je přesně on. To tam ale teda máš díru v tym případě Přesně tak. Je tam díra, jenom motorek je něčím přikrytej:mad: Citovat
Hadra Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 V to, případě máme stejnej cíl. Kdybys to někde sehnal, tak dej vědět.Já taky sháním kde se dá. Ten motorek je zabalenej v takové černé plachetce.to tak je origoš. Citovat
Kurt Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 No abych řekl pravdu, tak je tam sice díra, ale zase mi to například nehvízdá , takže to nijak neřeším. Citovat
Marlin Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 a ja ho tam mam hec :D:D:P ehm, teda aspon myslim Citovat
Kurt Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Napsán autorem Marlin a ja ho tam mam hec :D:D:P ehm, teda aspon myslim Ty taky musíš mít všechno!:D:D Citovat
jakoubek Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 zdravim... take pouze sleduju :-)) vsiml jsem si, ze tento plast tam nema spousta aut, co byly oznacene na predek... asi jej odlomi kapota... ja jsem na prvni 106 mel praklinu pouze okolo sroubu - ma blbost, moc jsem jej utahl.. ted jej mam OK.... zkousel jsem to lepit, ale nic moc :-((( shanim deku na motorovej prostor.... v Peugeotu mi rekli, ze na novej model neni ani v katalogu... tak nevim.... Kelly ji nevede holt mam smolika :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.