rudamiky Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Zdravím,auto jsem měl ve 3 servisech a v každém mi řekli něco jiného,v jednom mi řekli odešlo celé ABS ,v druhém mi řekli že bude někde přerušený kabel k zadnímu kolu,a ve třetím zase že je něco u zadního kola u ložiska,tak nevim,na diag. mi hlásí chybu zadního levého kola auto stojí a pořád ukazuje rychlost 655 km za hodinu,ukazuje i když se vypne čidlo...... a nevíte kolik by stále někde sehnat řídící jednotku ABS s ESP,ale říkali mi že se musí celé překodovat Citovat
HonzaZ Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Zkus odpojit čidlo na jiném kole a pak to píchnout na diagnostiku. Pokud se to bude chovat stejně jako na tom problematickém kole, tak by měl být problém v čidle. Pokud ne, tak bude závada buď v kabeláži nebo v řídící jednotce ESP/ABS. Citovat
rudamiky Odesláno 20. únor 2011 Autor Odesláno 20. únor 2011 taky si myslím že by to mohlo být v kabeláži,protože mu diagnostika vypadávala,když se chtěl připojit na řídící jednotku ABS jak by byl někde přerušený kabel,ale nevim kde mi to proměřej,do peugeotu se mi moc nechce, Citovat
Lillik Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 taky si myslím že by to mohlo být v kabeláži,protože mu diagnostika vypadávala,když se chtěl připojit na řídící jednotku ABS jak by byl někde přerušený kabel,ale nevim kde mi to proměřej,do peugeotu se mi moc nechce, Ahoj měl jsem stejný problém jeď k Šebkovi tam mi to dali do kupy! Citovat
rudamiky Odesláno 20. únor 2011 Autor Odesláno 20. únor 2011 Pokud si tam ještě nebyl... no u Šebka jsem byl,ale tam mi udělali diagnostiku..a poslali mě ke Kybalovi k vrahovi..ten dělá autoelektriku.. Citovat
Lillik Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 A čidlo to určitě neni?Hele proč si to neřeknem osobně když bydlíme ve stejnym baráku? :-D Citovat
rudamiky Odesláno 20. únor 2011 Autor Odesláno 20. únor 2011 [upravil dne 21/2/11 09:30 rudamiky] Citovat
Lillik Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Tak mám stejný problém,přerušený kabel na levé zadní části, pak dej prosím vědět, kde ti to opravili!? Citovat
rudamiky Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 ještě mi to nikde neopravili nikdo neví a do Peugeotu se mi moc nechce,zkus zajet do Zlatníku a dej pak vědět Citovat
Lillik Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 ještě mi to nikde neopravili nikdo neví a do Peugeotu se mi moc nechce,zkus zajet do Zlatníku a dej pak vědět Zítra tam zajedu, tak doufám, že to bude v pohodě. [upravil dne 3/3/11 19:11 Lillik] Citovat
rudamiky Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 no nevim jestli to bude v pohodě,jestli máš to co já,a schánět řídící jednotku ABS s ESP na tenhle typ je umění,já ho ještě nikde nesehnal, Citovat
Lillik Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 No doufám, že to bude jen kabeláž jsem objednanej do těch Českejch Zlatníků na příští pátek, tak uvidim a dám vědět. [upravil dne 4/3/11 14:18 Lillik] Citovat
Bohumil Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 no nevim jestli to bude v pohodě,jestli máš to co já,a schánět řídící jednotku ABS s ESP na tenhle typ je umění,já ho ještě nikde nesehnal, Poslal jsem ti SZ. Citovat
Lillik Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Ahoj, tak mě napíchl opět na diagnostiku a zjistil, že levé zadní kolo ukazuje taky 655km/h a u Šebka byli hodnoty v pořádku pak to zvednul, mrkli jsme na kotouče a bylo nám to jasný, už jsou pěkně sjetý a ještě mam jeden načatej, veděl jsem, že je musim vyměnit, ale né že tak brzo, tak nejdřív mam vyměnit tohle a pak to řešit dál...Jinak přední a zadní kotouče+destičky+práce 8000kč :-( [upravil dne 14/3/11 09:04 Lillik] [upravil dne 14/3/11 09:05 Lillik] Citovat
rudamiky Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 zajed do toho Pruneřova k tý Kadani tam seženeš levně všechny 4 kotouče a destičky...origo Citovat
rudamiky Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 ale já mam to samý a kotouče a destičky mám v pořádku tam bude spíš něco v tom kabelu co vede k tomu levýmu zadnímu kolu...tento týden jedu k maníkovi co dělá taky auta doma...prej je na autoelektriku machr a dělá to doma....má nějaký PC za 200 tis.a tam zjistí uplně vše a hlavně ví jak to odstranit...až to budu mít tak se ti ozvu Citovat
HonzaZ Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Múže to být zanesený kroužek nebo senzor. Zkus ho vyčistit. Citovat
Lillik Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 zajed do toho Pruneřova k tý Kadani tam seženeš levně všechny 4 kotouče a destičky...origo Nový? Citovat
Lillik Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 ale já mam to samý a kotouče a destičky mám v pořádku tam bude spíš něco v tom kabelu co vede k tomu levýmu zadnímu kolu...tento týden jedu k maníkovi co dělá taky auta doma...prej je na autoelektriku machr a dělá to doma....má nějaký PC za 200 tis.a tam zjistí uplně vše a hlavně ví jak to odstranit...až to budu mít tak se ti ozvu No to se určo ozvi...ty kotouče a tak stejně musim měnit, tak to budu mít z krku a kde ten maník bydlí??? [upravil dne 14/3/11 10:56 Lillik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.