Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,auto jsem měl ve 3 servisech a v každém mi řekli něco jiného,v jednom mi řekli odešlo celé ABS ,v druhém mi řekli že bude někde přerušený kabel k zadnímu kolu,a ve třetím zase že je něco u zadního kola u ložiska,tak nevim,na diag. mi hlásí chybu zadního levého kola auto stojí a pořád ukazuje rychlost 655 km za hodinu,ukazuje i když se vypne čidlo......

a nevíte kolik by stále někde sehnat řídící jednotku ABS s ESP,ale říkali mi že se musí celé překodovat

Odesláno

Zkus odpojit čidlo na jiném kole a pak to píchnout na diagnostiku. Pokud se to bude chovat stejně jako na tom problematickém kole, tak by měl být problém v čidle. Pokud ne, tak bude závada buď v kabeláži nebo v řídící jednotce ESP/ABS.

Odesláno

taky si myslím že by to mohlo být v kabeláži,protože mu diagnostika vypadávala,když se chtěl připojit na řídící jednotku ABS jak by byl někde přerušený kabel,ale nevim kde mi to proměřej,do peugeotu se mi moc nechce,

Odesláno
taky si myslím že by to mohlo být v kabeláži,protože mu diagnostika vypadávala,když se chtěl připojit na řídící jednotku ABS jak by byl někde přerušený kabel,ale nevim kde mi to proměřej,do peugeotu se mi moc nechce,

Ahoj měl jsem stejný problém jeď k Šebkovi tam mi to dali do kupy!

• O 2 týdny později...
Odesláno
ještě mi to nikde neopravili nikdo neví a do Peugeotu se mi moc nechce,zkus zajet do Zlatníku a dej pak vědět

Zítra tam zajedu, tak doufám, že to bude v pohodě.

[upravil dne 3/3/11 19:11 Lillik]

Odesláno

No doufám, že to bude jen kabeláž jsem objednanej do těch Českejch Zlatníků na příští pátek, tak uvidim a dám vědět.

[upravil dne 4/3/11 14:18 Lillik]

Odesláno
no nevim jestli to bude v pohodě,jestli máš to co já,a schánět řídící jednotku ABS s ESP na tenhle typ je umění,já ho ještě nikde nesehnal,

Poslal jsem ti SZ.:super:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, tak mě napíchl opět na diagnostiku a zjistil, že levé zadní kolo ukazuje taky 655km/h a u Šebka byli hodnoty v pořádku :bojim pak to zvednul, mrkli jsme na kotouče a bylo nám to jasný, už jsou pěkně sjetý a ještě mam jeden načatej, veděl jsem, že je musim vyměnit, ale né že tak brzo, tak nejdřív mam vyměnit tohle a pak to řešit dál...Jinak přední a zadní kotouče+destičky+práce 8000kč :-(

[upravil dne 14/3/11 09:04 Lillik]

[upravil dne 14/3/11 09:05 Lillik]

Odesláno

ale já mam to samý a kotouče a destičky mám v pořádku tam bude spíš něco v tom kabelu co vede k tomu levýmu zadnímu kolu...tento týden jedu k maníkovi co dělá taky auta doma...prej je na autoelektriku machr a dělá to doma....má nějaký PC za 200 tis.a tam zjistí uplně vše a hlavně ví jak to odstranit...až to budu mít tak se ti ozvu

Odesláno
ale já mam to samý a kotouče a destičky mám v pořádku tam bude spíš něco v tom kabelu co vede k tomu levýmu zadnímu kolu...tento týden jedu k maníkovi co dělá taky auta doma...prej je na autoelektriku machr a dělá to doma....má nějaký PC za 200 tis.a tam zjistí uplně vše a hlavně ví jak to odstranit...až to budu mít tak se ti ozvu

No to se určo ozvi...ty kotouče a tak stejně musim měnit, tak to budu mít z krku a kde ten maník bydlí???

[upravil dne 14/3/11 10:56 Lillik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...