borec Odesláno 16. leden 2005 Odesláno 16. leden 2005 mam peugeot 309D a zacal mi problém s přívodem nafty do čerpadla ,v přívodu nafty do naftového filtru jsem vyčistil ventilky byly dost zasrany,vyměnil jsem vložku ale nafta se jen nasála do pumpy a nic ,ve vývodu do čerpadla jsem rozebral šroub a tam bylo asi sýtko,vyčistil jsem ho i když to nejde a pak už nafta stříkala dál ale po ujetí asi 100 km stejný problém ucpává se ten odvod paliva z pumpy do čerpadla poradte /sorry za mé neodborné výrazy/je to sýtko nebo co a jak na to díky Citovat
Medvěd Odesláno 16. leden 2005 Odesláno 16. leden 2005 Podle mě jsi natankoval někakou sračku nebo jsi dlouho nevyjel nádrž, až se Ti to povedlo teď. Tzn. že bych vypustil naftu z nádrže (podíval bych se, jestli je čistá - ale na 90% nebude). Pak bych začal čistit veškeré hadičky až k čerpadlu, samozřejmě i nový palivový filtr, pak vyčistil to sítko, nakonec bych to poskládal, nalil novou naftu, odvzdušnil a natočil a mělo by všechno být OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.