Fik 11 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 ted jsem prijel a chci couvat ven a koukám-blokuje se mi zadní kolo a nejde vůbec vycouvat.Ale když jedu dopředu,tak to jede normálně!Že by se mi tam v bubnu ulomilo obložení a to kolo v bubnu blokovalo?Koukám jako blázen,to se mi ještě nestalo.:mad:Musí být na demontáž bubnu stahovák nebo to jde bez něj? Citovat
ozzy56 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 bubny jdou stáhnou ručně, ale když se tam šprajclo obložení, tak jedině stahovák...,ale když to dopředu jde volně, tak by i stáhnout mohlo jít rukou:myslim [upravil dne 17/2/11 17:36 ozzy56] Citovat
Fik 11 Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 Jo,díky.Snad to bude opravdu jen obložení,protože se mi dneska při brzdění propad pedál a pak šel zase normálně.A slyšel jsem už pár dní při zabrzdění takový drhnutí,jako když už dochází obložení.Zajímavý je,že to drhnutí je slyšet jen ze ze začátku.Když se auto ohřeje,tak už ne:papa Citovat
ozzy56 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 nemusí to být obložení, ale třeba pružina, pojistka pakny...,rozhodil bych to Citovat
Fik 11 Odesláno 18. únor 2011 Autor Odesláno 18. únor 2011 musí se povolit i ta velká matka,co je uprostřed v ose? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.