Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapci ešte raz....dnes so strek očistil a naštaroval...zistil som nasledovné.....na obr. bod A...presakuje nafta...otázka..keď odpojím vysokoktlakú trubku vedúcu od rampy ku vstreku, tak na vstreku je ešte nejaký medzikus, klúč 13, okolo neho mi to slzí...bod A....je to možné vyskrutkovať a vymeniť tam nejaké tesnenie? A ešte mi slzí okolo hadičky odpadovej okolo toko čierneho plastového cuplíka, čo je nasunutý v streku, a to mi nejde do hlavy, ako som to dobre pochopil, je to nejaký prepad, ktorý zbytočnú naftu, ktorá unikne nejakou netesnosťou medzi el. časťou vstreku a mechanickou presakuje, tak by ju to malo odsávať, lebo tá prepad. hadička vedie niekde do sania, rozdeľovača vzducu, či ako sa to volá.....a keďže by to malo odsávať, mal by tam byť podtlak, a asi aj preto tie opletené gumené hadičky nie sú na tie plastové cuplíky stiahnuté nejako páskou...tak prečo mi to aj v bode B slzí?

post-19848-14109615655271_thumb.jpg

Odesláno

Zatiaľ som ešte nepotreboval rozoberať veci okolo vstrekov na 407-me, predpokladám že pod tým medzikusom bude tesnenie alebo po obvode gumený O krúžok.

Čo sa toho prepadu týka, palivové čerpadlo tlačí naftu vysokým tlakom do vstrekovačov, prebytočná nafta (neviem presne ako je to s Comon Railom) by sa mala vracať späť do nádrže práve tými prepadovými hadičkami od vstrekovačov. Keď ti to prepúšťa na tej hadičke bude ju potrebné vymeniť, menil som ich ešte na Felícii asi 3x za 10 rokou čo som ju mal. Tie hadičky sú len nasunuté, nie je tam tlak alebo len minimálny.

Odesláno

no práve že som to 100-percentne odsledoval, slzí to isto v bode A aj v bode B, bod B vyriešim tak, žetúhadičku okolo toho cuplíka stiahnem nejakým medeným drôtom, ale bod A neviem, či to môžem vyšróbovať, či nie

Odesláno

skôr tipujem tú dosadaciu plochu, ale keď som odpojil od toho tlakovú trubku, tak sa mi zdá že niečo v tom bolo vložené nejaká plastová tyčka \"+ \" profilu

Odesláno

To je jak věštit z křištálové koule........ to chce rozebrat , přetěsnit a hotovo.......samo se to neopraví a podle fotek asi nezjistíme kde to teče.......nevím s čím chceš vlastně ještě poradit??????

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravicko panove

mam podobny problem prepady jsou cele nove, vstriky cistene ultrazvujem a pod dvema vstrikama se mi obevi cerna kapalina je to asi smes nafty s karbonem nebo neco podobneho v servise mi tvrdi ze je vsechno v poradku nevite co to asi bude????? nebo co s tim??? vsechny hadice jsou uplne suche!

Diky

Odesláno

A nevychádza ti to z otvoru na vztrekovač, tak by to mohlo biť tesnenie pod ním.

Prikladám obrázok (nemal som ešte vonku vstrek na 407-me) a keď je na vstrekovači v označenom nieste spoj tak môže byť slabo utiahnutý a prepúšťa naftu.

post-27076-14109616264383_thumb.jpg

Odesláno

aha a co se tyce toho vstriku jde to jednoduse ven jen tema dvema \"matkama\" a pak vytahnu??? ja je jeste take nemel venku!!!! mam motor 1,6hdi a a ty vstriky zvrchu vypadaji trosku jinak :(

Odesláno

Ten na tom obrázku je vstrek na 2.0 HDI, ty budeš mať pravdepodobne iný.

Inak ťa tu zdravím ako nováčika. Len pre budúcnosť aby ti vedeli skôr pomôcť, daj si do popisu údaje o aute klasicky model/motor/rok výroby. :papa

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim. Mam o5 problem. Pocas jazdy som zistil,ze mi vyteka nafta z prepadu. Zaliate mam vsetky vstreky a vyteka mi z posledneho, t.j. je odlomena koncovka plastoveheho stupliku (aj s hadickou). Aj tesniaca gumicka nieje v najlepsom stave. V peugeote maju iba celu zostavu (rampu). Cena 33eur. Je mi zbytocne vycalovat za to tolko penazi, ked mi staci iba jedna koncovka. kde by sa inde dala zohnat? Alebo iba na vrakaci?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...