sroub3k Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Dobrý den. Vo co mi jde? Autí netopí. Vím je toho tady na foru hodně, ale já mám specifickej problém. Mám Peugeot 307 SW 2,0HDi rok výroby 2003 najeto 170 tis, Automatickou klimatizaci to má. VIN: VF33HRHSB82862458 Pak mám ještě jednoho Peugeota 307 break stejnej motor, rok výroby i najetý kilometry. Manuální klimatizace. VIN: VF33ERHSB82904512 Tak že mám možnost porovnání. 307 SW Topí až za strašně dlouhou dobu. Zhruba za 2 až 2,5 násobnou trasu než break. Otázky. 1) Nevíte čím to je?? - Nemuže to být druhem klimatizace?? Nebo break má snad nějaký přídavný topení z výroby, které se automaticky spustí? Protože nikde žádný tlačítko na zapínání bufíku nemám. 2) Když jsem si koupil SW měl už namontovaný přídavný topení od WEBASTO. Celou dobu co auto vlastním jsem mohl mít půštění přídavný topení za jízdy a foukal mi i normální ventilátor co mám do kabiny. Jen že včera jsem, nasedl do auta a zapnul si přídavný topení, Půstil kabinový ventilátor na max. a on nefoukal. Jak mile jsem, ale vypnul přídavný topení tak za se začal foukat. Dříve mi to chodilo. Nevíte Co to muže najednou zbůsobovat?? Nebo je to snad normální?? 3) Není to divný, když jsou to oba dva úplně stejný motory, že jednou auto topí (break) a druhý bez přídavnýho topení pořádně netopí (sw)?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.