PetrCoupe Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Zdravím. Mám problém s osvětlením displeje u palubního pc na coupátku. Jedna půlka displeje svítí jako divá, druhá půlka svítí úplně minimálně. Jde jen o podsvícení, jinak ukazuje normálně. Nevíte čím by to mohlo být? Jak to spravit? Díky moc, služebníček. Citovat
Ferry Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 praskla zarovka miniaturni celosklenena 1.2W ke koupi treba v Autokelly Citovat
PetrCoupe Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 Já myslel, že je to nějaká svítící podložka, proto jsem se tady ptal. To jsem OCAS . Takže stačí rozdělat, fuknout tam žárovku a bude to fungovat? ... Co kdybych tak fukl bílé diody se stejnou paticí, jak má ta miniaturní? ... Né, dobře, už zase přemejšlím nad hovadinama. Každopádně díky Zítra koupím, vyměním. Citovat
Ferry Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 LED by tam taky sly, ale chce to mensi upravy (predradny odpor) a LED sviti dost bodove, takze by to mohlo byt nerovnomerny. nekde v sekci Udelej si sam jsou i obrazky Citovat
Benžík Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 V tom pp je oranzova podlozka skrz kterou to sviti, takze bys podlozku musel vyndat a dat misto ni neco jinyho na rozptyleni svetla pod displejem. Citovat
Qcko Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Vymena tych ziaroviek ti zaberie minutky a vzhladom na ich zivotnost sa ti neoplati pchat tam LED podla mna Citovat
PetrCoupe Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 Díky, nechám to origo. Nebudu vymýšlet blbiny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.