Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Silikonovým olejem jsem před časem oživoval plasty :) krásně to vypadalo, ale jen do chvíle než zapršelo nebo než se odpařil v létě na sluníčku. Potom plasty začali šednout :grr Asi záleží, co je to za plast a taky jaký je to olej. Jestli vyšpatněn z lékárny nebo průmyslový. to byl můj případ :D Toť moje zkušenost. Jo a nepřimrzají po ošetření ním gumy ve dveřích :D

Odesláno

Mě vždycky vydržel docela dlouho, jen se na to chytá prach, ale po prvním umytí to bylo okej. Jo gumy na dveřích jsem s ním taky natíral :D. Mám ho od kámoše z chemičky.

Uvidím, ale asi nárazník sundavat nebudu. Ani nevím kdy to tam budu moc dát, v pátek jede auto ke Strakimu007

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Dneska jsem zase po dlouhý době něco na autě udělal. Vyměněn olej Total 7000 10w-40 a filtr Mann. Taky jsem pořídil gumy na léto, protože dvě se mi sjely, když byla rozštělovaná geometrie.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zase nějaký novinky, včera jsem byl v servise s tím, že mi teče jedna trubka na řízení. Což by bylo super, ovšem se zjistilo že to teče kolem hřídele od volantu. :(

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Vyměněny svíčky ( NGK BCPR6ET) a palivový filtr Champion. Doufám, že jsem s těma svíčkama nesáhl vedle. Přikládám foto starých.

Edit: překonána hranice 200t km.

post-32452-14109633880311_thumb.jpg

[upravil dne 25/10/13 15:02 od tomm176]

• O 5 měsíců později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...