Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem promazal táhlo řazení a pořídil mazničky na který se vrhnu v neděli. Stále sháním levou poloosu, tak doufám, že se mi podaří sehnat nějakou obstojnou. Bohužel na novou není, což předpokládám,že by byla reakce všech.

Odesláno

Pomocí Woodyho a Gombiho se přepravily vedle do vesnice a to už byla maličkost je vyzvednout. Bohužel svařit to nepůjde, pač kus chybí.

[upravil dne 27/2/12 18:23 od tomm176]

• O 5 týdnů později...
Odesláno

O víkend jsem si přivezl Continentaly 195/55 R15, teď už jen obout,počkat na lepší počasí a zajet s kolama na zápis :D...taky mi měla dorazit poloosa, ale nevím jestli je ještě na cestě nebo se na mě prodávající vyprdl.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Nějaký aktuální info: poloosa se nemění, prý je v pořádku. Domlouvám přední tlumiče a teď mě momentálně namíchl nějaký pán z Litoměřic s kterým jsem měl domluvenou zadní nápravu,která měla být po go za 2tis. Byl jsem rozhodnutej jí vzít,jen jsem chtěl vidět foto a pán byl ochotnej,ale dlouho neposílal foto,pak slíbil po víkendu. Teď jsem mu psal a napsal mi, že jí prodal. Tak to mě fakt docela vytočilo a taky zamrzelo.

Odesláno

Dnes přišly tlumiče. Sice ne nové, ale myslím, že to pomůže oproti tomu vyteklému. A taky obutý kola, už jen hodit na auto. Snad to zítra vše stihnu. Horší je, že to nemám kde dělat, protože u nás dělaj novou cestu a chodník, tak nemůžu zajet na dvůr :(

post-32452-14109623105326_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Včera jsem auto konečně vypucoval po zimě. V lidlu jsem koupil tu pastu na péči o lak. Nečekal jsem od toho zázraky,ale chtěl jsem to vyzkoušet. Můžu říct,že to není tak špatný

• O 2 týdny později...
Odesláno

I typ, to je škoda, ale snad je brzy měnit nebudeš :)

A co ty prahy, už je máš na autě? Já jsem je taky chtěl, ale nevzal jsem kvůli ulámaným očkům, kde se to nýtuje :(

• O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Koukám, že jsem sem pěkně dlouho nic nenapsal. Na autě žádné změny, bohužel, neproběhly. Šetřil jsem na repas nápravy, na který se chystám v pátek k p.Hejdovi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...