tomm176 Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 Včera jsem byl u kámoše, který mi vyměnil tlumiče, Musím říct, že je to velký rozdíl. Auto se už při 110 km/h neklepe. Jen přetrvává bouchání při brždění od zadu. Náprava vypadá ještě celkem dobře, ale malá vůle tam už je a na těch kolech to dělá už bordel. Citovat
tomm176 Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 jednoznacen silentbloky... Myslíš? Koukali jsme na ně a nevypadaj nijak špatně. Zkusím teda ještě po dovolený zajet na kanál a kouknout na to. Citovat
tomm176 Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 Nové nálepky firesport a mini kabátek za okno hasiči. Citovat
oni Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 jak jsem psal na icq. tyhle silentbloky poznas spatne takhle, jen kdyz je vyndas,tak pochopis. skoda ze si zdaleka. hned bych to poznal. ale kazdopadne jestli to je takovy, jakoze kdyz przdis a kola se rozeskacou,jako kdyby byli tlumice v haji,tak to jsou silentbloky.. Citovat
tomm176 Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 jak jsem psal na icq. tyhle silentbloky poznas spatne takhle, jen kdyz je vyndas,tak pochopis. skoda ze si zdaleka. hned bych to poznal. ale kazdopadne jestli to je takovy, jakoze kdyz przdis a kola se rozeskacou,jako kdyby byli tlumice v haji,tak to jsou silentbloky.. Dělá to přesně to co popisuješ. To je škoda, že jsi zdaleka, ušetřil bys mi hodně trápení kdybys to poznal Citovat
tomm176 Odesláno 19. červenec 2011 Autor Odesláno 19. červenec 2011 Peugeotek absolvoval cestu do Chorvatska (Promajna) úplně bez prolémů. Snad teď bude trošku času na něm opět zapracovat a odstranit to bouchání a chci dodělat el.okna vepředu Citovat
tomm176 Odesláno 19. červenec 2011 Autor Odesláno 19. červenec 2011 Teď jsem si počítal kolik jsem projel. Ujeli jsme 2600km na přibližně 180l...pokud správně počítám vychází to na nějakých 6,9...nic extra,ale jsem spokojenej na 1600ccm...dlouhodobej průměr mám 7,3.Myslím,že by se dala srazit dolů výměnou katu (jak jsem četl u Oniho to zabralo) Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 co to je ta tuzingova paska na bocich ?... to uz tam bylo ? Citovat
tomm176 Odesláno 20. červenec 2011 Autor Odesláno 20. červenec 2011 co to je ta tuzingova paska na bocich ?... to uz tam bylo ? Yes, to tam bylo od koupě. Jenže je to pakárna sundat.Opravoval jsem kousek dveří a musel jsem sundat ten kousek mezi klikou a koncem dveří-neskutečně se to trhá a drží to jak židovská víra Citovat
MilanF1 Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 Zkoušel jsi to nahřát? Pořádně fénem a nemělo by zůstat ani lepidlo Citovat
tomm176 Odesláno 20. červenec 2011 Autor Odesláno 20. červenec 2011 Ne ne, nezkoušel. Teď potřebuju udělat důležitější věci. Todle zmáknu v nějaký chvilce volna. [upravil dne 20/7/11 10:16 tomm176] Citovat
tomm176 Odesláno 22. červenec 2011 Autor Odesláno 22. červenec 2011 Dneska jsem si přivezl dveře s elektrickým stahováním a bude se předělávat do mých. Jsem na to zvědav jestli to bude problém nebo to bude rychlovka. Ještě potřebuju přehodit kliky, protože se nějak přestaly vracet. Ještě pořád problém s boucháním od zadku při brždění. Citovat
309GT Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 Bouchání-Silembloky zadní nápravy,měl jsem to jak na 306ce tak na 309ce.Vypará že je pěknej,ale když ho sundáš tak se nestačíš divit Citovat
tomm176 Odesláno 24. červenec 2011 Autor Odesláno 24. červenec 2011 Bouchání-Silembloky zadní nápravy,měl jsem to jak na 306ce tak na 309ce.Vypará že je pěknej,ale když ho sundáš tak se nestačíš divit Co nejdřív se na ně vrhnu. Viděl bych to na příští týden. Citovat
tomm176 Odesláno 1. srpen 2011 Autor Odesláno 1. srpen 2011 Dnes jsem se pustil na elektrické stahování okýnek. Stihl jsem přehodit jen spolujezdcovu stahovačku a nastal problém s přelámanýma kabelama mezi dveřma a kastlí. Takže zítra mě čeká hledání a pájení. Doufám že to půjde a bude to makat tak jak má. Řidičovu jsem jen na zkoušku zkusil připojit a ta v pohodě funguje. Bohužel nemám žádné fotky z práce. Citovat
tomm176 Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Přetrhané káble opraveny a konečně funguje stahování. To je paráda, konečně se nemusím natahovat ke spolujezdci Citovat
tomm176 Odesláno 12. srpen 2011 Autor Odesláno 12. srpen 2011 Začal jsem sundavat ten proužek z boku auta. Je to hrozná práce,ale trochu to jde. Horší je,že ta linka zakrývala hranu, která tam vznikla od přestříkání. Teď nevím co s tím. Musím tam něco dát, ale nevím co. Napadlo mě opět tohle http://www.auto-doplnky.com/linky-prouzky-na-boky-auta.html?Treeid=1002 a nevím jakou barvu? Nebo tohle, ale to je celkem dost drahé http://www.pzdesign.cz/bk059/ (černé). Moc na tohle nejsem, ale na přestříkání celých dveří bohužel nemám. Co myslíte? Uvítám každou radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.