Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem byl u kámoše, který mi vyměnil tlumiče, Musím říct, že je to velký rozdíl. Auto se už při 110 km/h neklepe. Jen přetrvává bouchání při brždění od zadu. Náprava vypadá ještě celkem dobře, ale malá vůle tam už je a na těch kolech to dělá už bordel.

Odesláno

jak jsem psal na icq. tyhle silentbloky poznas spatne takhle, jen kdyz je vyndas,tak pochopis. skoda ze si zdaleka. hned bych to poznal. ale kazdopadne jestli to je takovy, jakoze kdyz przdis a kola se rozeskacou,jako kdyby byli tlumice v haji,tak to jsou silentbloky..

Odesláno
jak jsem psal na icq. tyhle silentbloky poznas spatne takhle, jen kdyz je vyndas,tak pochopis. skoda ze si zdaleka. hned bych to poznal. ale kazdopadne jestli to je takovy, jakoze kdyz przdis a kola se rozeskacou,jako kdyby byli tlumice v haji,tak to jsou silentbloky..

Dělá to přesně to co popisuješ. To je škoda, že jsi zdaleka, ušetřil bys mi hodně trápení kdybys to poznal

• O 3 týdny později...
Odesláno

Peugeotek absolvoval cestu do Chorvatska (Promajna) úplně bez prolémů. Snad teď bude trošku času na něm opět zapracovat a odstranit to bouchání a chci dodělat el.okna vepředu

post-32452-14109618742849_thumb.jpg

Odesláno

Teď jsem si počítal kolik jsem projel. Ujeli jsme 2600km na přibližně 180l...pokud správně počítám vychází to na nějakých 6,9...nic extra,ale jsem spokojenej na 1600ccm...dlouhodobej průměr mám 7,3.Myslím,že by se dala srazit dolů výměnou katu (jak jsem četl u Oniho to zabralo)

Odesláno
co to je ta tuzingova paska na bocich ?... :myslim to uz tam bylo ?

Yes, to tam bylo od koupě. Jenže je to pakárna sundat.Opravoval jsem kousek dveří a musel jsem sundat ten kousek mezi klikou a koncem dveří-neskutečně se to trhá a drží to jak židovská víra

Odesláno

Dneska jsem si přivezl dveře s elektrickým stahováním a bude se předělávat do mých. Jsem na to zvědav jestli to bude problém nebo to bude rychlovka. Ještě potřebuju přehodit kliky, protože se nějak přestaly vracet. Ještě pořád problém s boucháním od zadku při brždění.

Odesláno

Bouchání-Silembloky zadní nápravy,měl jsem to jak na 306ce tak na 309ce.Vypará že je pěknej,ale když ho sundáš tak se nestačíš divit

Odesláno
Bouchání-Silembloky zadní nápravy,měl jsem to jak na 306ce tak na 309ce.Vypará že je pěknej,ale když ho sundáš tak se nestačíš divit

Co nejdřív se na ně vrhnu. Viděl bych to na příští týden.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem se pustil na elektrické stahování okýnek. Stihl jsem přehodit jen spolujezdcovu stahovačku a nastal problém s přelámanýma kabelama mezi dveřma a kastlí. Takže zítra mě čeká hledání a pájení. Doufám že to půjde a bude to makat tak jak má. Řidičovu jsem jen na zkoušku zkusil připojit a ta v pohodě funguje. Bohužel nemám žádné fotky z práce.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Začal jsem sundavat ten proužek z boku auta. Je to hrozná práce,ale trochu to jde. Horší je,že ta linka zakrývala hranu, která tam vznikla od přestříkání. Teď nevím co s tím. Musím tam něco dát, ale nevím co. Napadlo mě opět tohle http://www.auto-doplnky.com/linky-prouzky-na-boky-auta.html?Treeid=1002 a nevím jakou barvu? Nebo tohle, ale to je celkem dost drahé http://www.pzdesign.cz/bk059/ (černé). Moc na tohle nejsem, ale na přestříkání celých dveří bohužel nemám. Co myslíte? Uvítám každou radu :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...