Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Když se daří :D Ale ty to dáš určitě do pucu ;)

Jinak ten vzducháč je ještě hezkej, když jsem poprvé měnil já, tak byl černej jak bota, byl v něm písek, listí ... no prostě všechno :D A pak motor záhadně ztichnul :D

[upravil dne 23/5/11 09:29 MilanF1]

Odesláno

tak to co se ti stalo s tema dverma, se stalo uplne stejne me, to bylo kurev, nakonec jsem to zakitoval,zastrikal, neni to tak videt,ale je to tam a obcas si jeste reknu jakej jsem debil.

Odesláno

Už se na tom pracuje, doufám že se to trošku povede. Dneska už mě čeká jen broušení nejjemnějším smirkem. Na druhou stranu, rovnou udělám i kus odlouplé barvy na dveřích co tam bylo už od koupě.

Odesláno

Tak dveře nastříkaný,ale trošku se nechytl odstín,takže jsem to trošku přebrousil a až budou peníze a budu vědět přesný kód barvy tak to předělám. Aspoň jsem auto trošku přeleštil a pěkně prokouklo.

post-32452-14109617590224_thumb.jpg

Odesláno

Dneska jsem byl s autem u kámoše aby se mrkl na ten zadek. Zjistili jsme,že náprava je v celkem slušným stavu a brzdy téměř jako nové. Zato tlumiče jsou úplně v háji. Bohužel jsem nefotil,ale stejně nebylo co.

• O 2 týdny později...
Odesláno
:o cože? Jako že uhnil držák? Se tak staráš o auto a tohoto si nevšimneš? ;) ... koukám, že se těch oprav nezbavíš ... :(

Nn držák ne, upadl zadní díl (nevím ja to popsat)-jak trubka vstupuje do tlumiče tak tam to upadlo. Nevypadalo to nějak špatně, nedávno jsem měl výfuk dole.

Odesláno

aha. Tomto místě jsem měl pěknou díru, vyřešeno navařením kousku trubky a napevno druhý a třetí díl. Ale zadní díl má na dvou držácích, takže by jen tak neupadl. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...