midz Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Ahoj, potřeboval bych takovou malou radu Mám prasklý plast na pravém zpětném zrcátku. V Peugeotu jsem si koupil náhradní, ale to dodali v černé barvě, bez laku. Nevíte o nějakém místě v Praze, kde mi to nalakují? Mám 10 let staré auto, není možné, že když mi to nalakují původní barvou, bude to mít jiný odstín než auto? Díky za všechny rady a zkušenosti! Citovat
hany.hanz Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Ahoj,myslím,že to nebude žádný problém pro šikovného lakýru.....minulý týden jsem stříkal přední nárazník a pravé zrcátko a nepoznal bys to......,čaues Hanz Citovat
OK406 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Nic na tom není. Buď ti to nalakují přímo v prodejně, kde míchají barvy a nebo, zajeď do prodejny, kde míchají byrvy, ať se podívají na tvé vozidlo a podle toho ti namíchají přesní odstín barvy. Pak si kup ve spreji základavku na plasty=rozleptá ti lehounce plast.Po chvíli vezmeš plnič a nastříkáš jej na základavku. Dáš asi dvě vrstvy. Nakonec vše přestříkáš barvou. Několikrát. Až vše zaschne, tak vše přestříkáš bezbarvým lakem. Několikát. Takto jsem stříkal jak zrcátka u své 406, tak i u klukovo 106. A vše drží a není to ani poznat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.