Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:(

Dnes ráno som nastúpil do auta a šup na diaľnicu, po chvíľke som zistil že ručička teplomeru je na 90°C = teda motor s termostatom pracuje OK - aj ručika oscilovala okolo 90°C

No na výstupe výduchu mám teplomer a tam sa mi valil 22°C vzduch i napriek tomu, že na digitálnej klime som mal nastavenú teploto 28°C ale aj keď som teplotu znížil na 13°C.

Neviete kde by som zohnal dáky manuál ako to vyzerá pod palubovkou???? motorčeky na riadenie polôh klapiek a ako to rozobrať?

nestretli ste sa s takýmto problémom?

Peugeot 307 SW r.v.2004 s digitálnou klimou

Mne sa to javí ako by sa sekla zmiešavacia klapka (studený a teplý vzduch)

Polovičke auto kúri o 100% lepšie ako mne pred poruchou.......

Vďaka za vaše názory

:papa

[upravil dne 14/2/11 20:33 richmond]

[upravil dne 14/2/11 20:33 richmond]

Guest mischko11
Odesláno

budes mat vydrate ozubenie na klapke na teply/studeny vzduch skus kupit opravarensku sadu v peugeote :papa

Odesláno

Dnes som bol v Peugeot servise a

1, na 2 zónovú klímu mi predali reparačnú sadu, čo sa teším, opravím si

2, na 1 zónovú klímu vraj nič také nie je a teraz neviem prečo mi to kúrenie v aute nejde...........

:grr

Guest mischko11
Odesláno

pokial viem tak ta sada pasuje aj na jednozonovu automaticku klimatizaciu ved rozdiel je len v tom ze ta klapka je bud v celku (cize rovnaka teplota pre sofera a spolujazdca) alebo je delena (cize sa da nastavit rozdielna teplota pre sofera a spolujazdca :roker

Odesláno

Tak dnes som rozobral jednu dvoj-zónovú klimatizáciu

1, na spolujazcovej strane boli 3 motorčeky.

a, ten úplne na spodku riadil teplotu na strane spolujazca

b, ten v strede riadil kam to bude fúkať čiže či na nohy, okno alebo pri výstražnom trojuholníku

c, a ten najvišie a najbliššie ku motoru bola klapka uzavietia okruhu proti smradlavým nákladiakom............

d, ale kde je riadenie klapky vodiča?????

:o

žeby pod volantom?

:myslim

Odesláno

Neviete mi poradiť čo môže byť s kúrením na Citroen Xsara 2005 keď to nefúka na nohy? Kúri to len z horných a bočných výduchov..dik

Odesláno

:myslim

Pozri klapky tak ako na Dvojzónovej klíme,

Ozaj je jedno zonová alebo dvojzónoá?

vyber šuflík a kuk na motorčeky čí hýbu páčkami

a podľa toho ideme ďalej

:papa

Odesláno

Před časem jsem řešil 307SW podobný problém. Netopilo to u spolujezdce. Nález v servisu ozubené kolečko na spodním převodu bylo \"několik zubů oholené\" servo bylo OK - tedy otáčelo sejak říd. jedn poroučela. Oprava (výměnou) by byla velmi drahá (celá klima ven, chladivo apod hřídelka s pastorkem prý nelze vyměnit celá krabice nová snad kolem 10 000 to už si nepamatuji). Tedy pouze zablokováno aby to topilo. S tímto stavem jsem nebyl spokojen a po nějakém tom vyměřování jsem obě ozub. kolečka propojil místo ozub převodu táhlem (na každém ozubení sedí objímka vzájemě propojeno tyčkou - jen se motůrek musel umístit kousek vedle a přetočit = to kvůli směru otáčení) kryt od spolujezdce je kousek proříznut, je vidět dole u nohou připevňovací šroub. Což mi vůbec nevadí, 2 roky to už spolehlivě funguje. V případě zájmu mám ještě někde foto. Nestálo to prakticky nic jen moji práci.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Sestava mimo vůz - servo je otoženo ozubením ven pro změnu otáčení

post-26576-14109616041302_thumb.jpg

[upravil dne 11/3/11 22:31 akup]

[upravil dne 11/3/11 22:32 akup]

Odesláno

Namontováno na krabici u klima destička přilepena alkaprenem (bál jsem se vrtat)

PS nevím proč se ta zatracená fotka se nezobrazí

post-26576-1410961604171_thumb.jpg

[upravil dne 11/3/11 22:29 akup]

[upravil dne 11/3/11 22:33 akup]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...