Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže dopadol som takto:

Bol som v servise, zistili chybu snímača pravého zadného kolesa. Snímač vymenili, ale povedali mi, že sa nemôžu spojiť s jednotkou ABS. Auto tam mali dva dni, ale nepripojili sa, nevedia v čom môže byť problém, že asi to bude chcieť novú jednotku, ale keď zavalili cenu ( cez 1000 euro ), nechal som to tak. Po výmene snímača všetko OK, testovacia jazda OK. Asi po 200 km počas jazdy - chyba abs/esp. Skoro ma j.blo. Vypol som motor, znova naštartoval a OK. Odvtedy sa mi to stalo 2 krát. Raz počas jazdy, potom druhý krát ráno, keď som naštartoval auto. Jednoducho niekedy mi vyhodí chybu, niekedy je to v poriadku. Som z toho na prášky. Neviem, či má zmysel dávať auto znova do toho servisu alebo skúsiť iný.

Odesláno

Tiež som uvažoval nad Strakim. Ale keď už to Marcel načal, nemá Straki náhodou v blízkej budúcnosti cestu okolo Trenčína? Ja tým servisom akosi nemôžem prísť na chuť...

Odesláno

urcite ma... len treba jeho plan cesty zistit. a trencin je pohoda... horsie je to s BA, to je pre neho od ruky nakolko castejsie chodi na stredne a vychodne SK... zapad malo.

Odesláno

brunko za kolko si si kupil, v bazare ci od ruki a v jakom??? aj ja by som mal zaujem o kupe 407

brunko neprecital som celu temu ale ked do toho snimaca nejde milion kablikou tak to mozes jednoducho otestovat ked to je len spinac tak aj zdajakou 3V baterkou a z diodou ked to funguje ako potenciometer tak len z multimetrom ktory mozes zohnat uz od 3eura...:D

[upravil dne 7/4/11 04:54 tybyt]

Odesláno
urcite ma... len treba jeho plan cesty zistit. a trencin je pohoda... horsie je to s BA, to je pre neho od ruky nakolko castejsie chodi na stredne a vychodne SK... zapad malo.

:xvul veru na stredne ... umna uz dva krat a teraz v blizkej dobe dufam ze treti .. a dufam ze uz posledny krat ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...