repkom Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Zdravím Vás tady všechyn, mám na vás prosbu,kupil jsem 106 1.1 44kw, měnili mi těsnění pod hlavou,hlavu brousili,už tám mám druhý termostat a pořád se to hřeje, v levo na přístrojovce mám ukazatel teploty, vyjede nad půlju a tam se tak pohybuje podle jízdy,od půlky k poslední čárce a zpět nad půlku,čím to může být? děuji . Citovat
PAJA106 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Ucpaný chladič, špatná vodní pumpa?? Někde chyba v oběhu kapaliny. Jinak pokud máš podezření na špatný termostat, tak stačí ohmatat hadici k chladiči, zda je teplá, nebo ne. Citovat
repkom Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 Chladič je nový, termostat po druhé měněný, chladič je teplý,hadice taky.už netusím,kde by mohla být chyba, po té výměně těsnění a borušení hlavy je to divné,při převzetí šla voda z nádobky od chladiče ven,když to bylo studené,voda nebyla a jak se to ohřálo,šla voda ven,teď už ta voda drží na rysce a jen mírně kolísá - zahřátím motoru.nemůže to být třeba ještě zavzdušněné? Citovat
Jimmy106 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 tak to zkus odvzdusnit.. dela se to tak, ze povolis jakoby cepicku od ventilku.... najdes to nahore u motoru... je to dobre pristupne, mel bys to v pohode najit.... ale ja kdyz jsem to nemel odvzdusneny, tak se mi jenom ztracela voda... tak jsem ji dolil, odvzdusnil a od te doby v cajku... :-) Citovat
repkom Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 z topeni mi jde jen voda,jete skusim ventil co je nad termostatem.pak uz nevím.díky moc za rady.jinak to jezdi pekne, z kopce jsem zatim vymackl 170,uvidime zda da vic..to je asi tak max rychlost ze? Citovat
Jimmy106 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 ty mas model po faceliftu, ze? ja pred a z mirneho kopecka jsem dal 174, ale na aute jsem nemel vyvazeny kola a zvlneny kotouce.. takze si nedovedes predstavit jak to se mnou hazelo.. :D a hlavne ten motor jak rval.. :D na to ze je v technicaku 165 tak jsem spokojenej.. a v jednolitru predtim bylo udavanych 150 ale pri 130 uz to nemohlo.. Citovat
repkom Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 jj, je to rok 99, je to ta kulatejsi,no v te rychlosti je to mazec,ale drzi to dobre.jen ten motor se mi nezda,hreje se ,voda cista,olej nepribyva,teplota stale nad prostredkem a lita si tam mezi horni a pulkou jak chce..to je divne.a spotreba je taky nepekna,kolem 7 - 8 litru. Citovat
repkom Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 a ještě jedna věc,teplý motor,zastavím na křižovatce a otáčky klesnou tak na 500,kolísají,čím to? Citovat
Jimmy106 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 tak co se tyce spotreby, mas mozna spatnou Lambdu sondu.... a s tema otackama jedine krokovej motorek... vit ti bohuzel neumim poradit.. Citovat
repkom Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 toho krokace jsem se obaval,ale nedela to porad,tak to zatim necham byt,a zatim sezenu nekde z vrakace celej karbos a jen to pak prendam.lambdu,kontrolka nesviti,pomuze kdyz ji vycistim? Citovat
Jimmy106 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 co ja znam, nebo spis co jsem tady vycetl, tak se lambda cistit nemusi.... ale muzes to zkusit, jestli to pomuze.. popravde ani nevim, jak se pozna spatna lamda... (krom toho ze to vic zere...) ale to at poradi nekdo znalejsi... Citovat
repkom Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 tak jsem odvzdusnil a teplota porad lita,je to divne...tak pujdem hold na diagnostiku,zda neco vyctou. Citovat
mattoni1425 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 ty mas model po faceliftu, ze? ja pred a z mirneho kopecka jsem dal 174, ale na aute jsem nemel vyvazeny kola a zvlneny kotouce.. takze si nedovedes predstavit jak to se mnou hazelo.. :D a hlavne ten motor jak rval.. :D na to ze je v technicaku 165 tak jsem spokojenej.. a v jednolitru predtim bylo udavanych 150 ale pri 130 uz to nemohlo.. no s 1,1 jsem jel z kopce přes 180 asi jde taky o to jaky ten kopec je... ještě než jsem měnil budíky za budíky s otáčkoměrem tak tachometr šel za rysku 180km/hod Citovat
PetrRS Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ty mas model po faceliftu, ze? ja pred a z mirneho kopecka jsem dal 174, ale na aute jsem nemel vyvazeny kola a zvlneny kotouce.. takze si nedovedes predstavit jak to se mnou hazelo.. :D a hlavne ten motor jak rval.. :D na to ze je v technicaku 165 tak jsem spokojenej.. a v jednolitru predtim bylo udavanych 150 ale pri 130 uz to nemohlo.. no s 1,1 jsem jel z kopce přes 180 asi jde taky o to jaky ten kopec je... ještě než jsem měnil budíky za budíky s otáčkoměrem tak tachometr šel za rysku 180km/hod Já se na dálnici dostal asi na 175 a pak jsem už nechtěl trápit motor, ale věřím že by to šlo i dál Citovat
PetrRS Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 tak jsem odvzdusnil a teplota porad lita,je to divne...tak pujdem hold na diagnostiku,zda neco vyctou. Nemám sice originál budík teploty, ale mám tam ze škodovky 120 i s čidlem(které pasovalo místo odvzdušňovacího šroubu) a teď mi teplota taky lítá +-10°C a na víc jak 75°C jsem to teď v mrazech nezahřál... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.