godzilaTO Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ja som na zimnych matadoroch spokojny.... a uz len cakam niekoho pripomienku ze na milionove auto obuvat matador ??? ci som sa nezblaznil... :bacha Citovat
merlin99 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ja nemam dobru skusenost s matadorkami, v mojom okoli ich ma dost ludi..... zimne su dobre tak prvu zimu a aj to nieje ziadna slava...letne na suchu ujdu, ale jak naprsi nebrzdia a nedrzia.... napr. zimne matador- mierny kopec octavka II facelift 1.9TDi ESP/ASR a co ja viem co a ani sa nepohol...ja mam GoodYear UG 7+ a bez problemu a to nemam ziadne ASR a podobne ASR je v niektorych situaciach viac pritaz ako pomoc... Citovat
Marcel00 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ja nemam dobru skusenost s matadorkami, v mojom okoli ich ma dost ludi..... zimne su dobre tak prvu zimu a aj to nieje ziadna slava...letne na suchu ujdu, ale jak naprsi nebrzdia a nedrzia.... napr. zimne matador- mierny kopec octavka II facelift 1.9TDi ESP/ASR a co ja viem co a ani sa nepohol...ja mam GoodYear UG 7+ a bez problemu a to nemam ziadne ASR a podobne ja zimne matadorky pouzivam uz 6 rokov, aj manzelka. po opotrebovani kupujem nove aj v okoli ich maju co poznam ludi,. chodim hodne aj na hory lyzovat, zatial ziadny problem. lad je vsak lad, tam ti pomozu len retaze alebo klince. mal som aj michelin Alpin a rozdiel ziadny som nebadal. matadory su uplne v pohode pneumatiky, ktore bezproblemov odporucim komukolvek. porovnavat dve rozne auta v roznom casovom rozpati s roznou vybavou trakcie a mozno v roznom terene je absolutne irelevantne bez ziadnej vypovednej hodnoty. za to by som nesudil ziadnu pneumatiku. avsak nazor je vec kazdeho a nikomu ho neberiem. je slobodna volba a kazdy nech kupi to co uzna za vhodne. ja som presvedceny o tom ze pre nas normalne jazdiacich ludi s beznym rezimom prevadzky je nesystemove voci penazenke kupovat nejake marketingovo predrazene znacky pneumatik. Citovat
Marcel00 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ja som na zimnych matadoroch spokojny.... a uz len cakam niekoho pripomienku ze na milionove auto obuvat matador ??? ci som sa nezblaznil... :bacha nie nezblaznil si sa... uz som videl tu niekoho na fore kto jazdi s P407 na cinskych goodridge pneumatikach a verim ze je spokojny... dnes vedla mna stal na krizovatke tipek s novym E320 mercedes s obutymi matadorkami. Takze asi tolko. Citovat
Martin 1981 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Marcel00 uplny suhlas,napr.lacnejsie dunlop su drahsie ako matador a stoja za h.......... Citovat
shark734 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 vedel som ze pichnem do osieho hniezda ..napisal som len svoj nazor a skusenost...a tiez si myslim ze na veciach ako su pneu, brzdy a podobne by sa setrit nemalo:aut ale zase matador je urcite lepsia znacka ako nejake cinske sra*ky Citovat
Marcel00 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ja som s autom zdedil zimne goodyear a po sezone ich hned predavam i napriek tomu ze maju rok aj s diskami aj puklicamia hlbku dezenu 7mm, vobec z nich nemam dobry pocit. nikeot je opacneho nazoru. aj tak chcem hliniky na zimu Citovat
Marcel00 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 vedel som ze pichnem do osieho hniezda ... pohoda ziadne osie hniezdo :D:D ako vravim je to vec nazoru a kazda rada a nazor sa ceni. je na nas ostatnych co si z koho co vezme Citovat
andy 3823 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ..Matador to je teraz vlastne Continental len trocha iný profil a značka ale lepšia cena. Zmes a konštrukcia kolesa je podobná ba až priam rovnaká. Ja mám Michelin Pilot exalto a zimne Pilot Alpin ktoré som kúpil s autom. Ale keď ich zajazdím zrejme skúsim tie matadorky kvalita + rozumná cena. Inak možem zo skúsenosti odporučiť ešte Michelin Primaci - veľmi dlhá životnosť Citovat
Judes Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Chalani tak pridám aj ja svoj názor a skúsenosť. Je pravda že nejazdím veľké množstvo kilometrov takže u mňa gumy vydržia nejaký ten rok. Auto som kupoval zo zimnými gumami Michelin Alpin Pilot, a keďže sa peniažky rozkotúľali na nejaký ten servis po kúpe tak letné som kupoval za čo najprijateľnejšiu cenu a tak som kúpil GUDRIDE SA-05 a som s nimi spokojný. Hlučnosť myslím primeraná, stopu držia dobre nie je problém ani pri brzdení. Aby som nezabudol minulí rok ako boli tie povodne tečúca voda po a cez vozovku tak som preletel cez takúto mokrú časť už som myslel že budem plávať ako pretekársky čln a neboli žiadne náznaky aquaplaningu, možno tým že ešte boli nové a mali dobrý dezén. Kto nemá na drahé pneu prémiových značiek a nejazdí ako Schumacher tak tieto môžem len odporučiť. http://www.pneutesty.sk/goodride/sa-05/ Citovat
Xmajo Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Tiez by som nemecke testy pneu nebral smrtelne vazne. Odjazdil som 3 zimy na Matador MP59 Nordica 205/60/R16, cca 30tis km vacsinou na trase TT-BA. Ked napadne prvy sneh, idem sa s autom \'posmykat\' na vhodnu plochu, cca viem co si mozem dovolit s tou vahou na danych pneu. Teraz sa obzeram po novych letnych pneu, lebo povodne Michelin Pilot exalto su uz zoslahane. Rozmyslam nad Matador hectora, cca 90e za kus, to sa da akceptovat. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Xmajo, hectorra kupis aj za 82e /ks... http://www.aaa-pneu.sk/index.php?PneuID=8867§=111&Pneu=Matador%20MP%2046%20Hectora%202.%20215/55%20R17 Citovat
Mortis Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Michelin Primacy cca 4mm vzorek, šílený kravál, musel jsem je sundat...... Citovat
madrid4 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 :rokerahojte ja som dnes dal obuť na elektrony godyear optigrip zohnal som ich to na fore od jardužabaka uvidime ako budu jazdiť Citovat
andy 3823 Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 Xmajo, hectorra kupis aj za 82e /ks... http://www.aaa-pneu.sk/index.php?PneuID=8867§=111&Pneu=Matador%20MP%2046%20Hectora%202.%20215/55%20R17 podľa mňa sú Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.