RadekH Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 nevíte jak sundám dvířka u kastlíku na palubce?podařilo se mi utrhnout tu páčku jek se otevírjí děkuji. Citovat
mr.pecoun Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 tady mas nakres. [upravil dne 13/2/11 22:02 mr.pecoun] Citovat
RadekH Odesláno 13. únor 2011 Autor Odesláno 13. únor 2011 nákres je dobrý ale moc jsem stoho nepobral.Vím že stačí spodní panty odcvaknout ale nevím jak nám demontovat ty bočníuchyty a potom vyndat zámek s tou páčkou Citovat
xcaesar Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 boční úchyty se demontují tak, že sundáš postranní kryt palubní desky ( ten je jen nacvaklej, dveře dokořán). Levá lyžnice je jen vodící, drží to na té vpravo. Jak sundáš ten boční kryt, tak je tam vidět mechanismus zavíraní, který stačí povolit a vyndat šroubek...trochu jsem s tim nazlobil, ale nakonec se to povedlo, vrátit to zpátky je větší pakárna:) good luck Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.